MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012 WYNIKI S. 15
Re: MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012
Oj ta warszawka, dmś sobie odpuściliście, mastera olewacie. Co jest z Wami, umiecie wygrywać tylko u siebie? 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
W zasadzie patrząc na wyniki ostatnich 10 masterów to raczej Warszawa wygrywa nie tylko u siebieAndrzej pisze:Oj ta warszawka, dmś sobie odpuściliście, mastera olewacie. Co jest z Wami, umiecie wygrywać tylko u siebie?

Dam ci na fryzjera w sobotę, bo widocznie indiańska grzywa Ci oczy przysłoniła

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

fundusz celowy nie powinien leciec na zwykłe piwo ... ech ; p czy tego mastera wygra warszawiak? przyjeżdżac i przekonac się samemu ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Sprawdzalem czy dalo by sie jakos przebukowac bilet z Moskwy do wawy i pzoniej kupic na taki fajny z wawy do Szczecina, ale kurde nistety nie 
Nistety impreza drozsza o pare setek wiec nie dam rady sie pojawic u was.

Nistety impreza drozsza o pare setek wiec nie dam rady sie pojawic u was.
ekhem - kolego Rybko. jedziemy ze Ślaska masa chłopa (jak na tę odległość). Wiec uno jak się zapowiada top 5 to niech się przyjeżdża walczyć. a Duo - no niech was choć 5 będzie...
; )
; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Uważaj, żeby nie przerodziło się to w zostanie ich dupąCauliflower pisze:Wolę pozostać Waszą twarząXen pisze:Kalafior nie chcesz dołączyć do Animosity?hehe ostatnio brakuje nam takich klubowiczy

Ale tak czy siak strasznie słaba frekwencja ;/
Rozumiem, że wszyscy na Baltic WFB Open się szykują

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

50 osób - to nie jest jakiś high limit pliz
- Kedziorson
- Masakrator
wg t3 jest jakieś 45 osób, z Fiszem załóżmy pojedzie ze 3 osoby i jest git bo pewnie nie wszyscy się tam rejestrowali 

Furion nie wiem czy maile z gmaila Ci lądują w spamie ale weź sprawdz bo rozpe wysyłałem Ci wczoraj o 21 a w liscie zgłoszen jej nie mam
.

Na wszystkie błędy w T3 będziemy przymykać oko więc bez obaw. Natomiast co do frwkencji - staramy się jak możemy zmobilizować lokalne podwórko natomiast prosimy też inne ośrodki o nie zniechęcanie się i przyjechanie do nas - chcemy zrobić świetny turniej więc dajcie nam szansę
. Na "bombowym" PSie było Was JH całkiem sporo i podobało się Wam - ten będzie lepszy!
Aha, załatwiłem już rezerwacje w przyjemnym pubie w Sz. na sobotę. Tuż obok dla chętnych są balety. Pobawić się też będzie można.

Aha, załatwiłem już rezerwacje w przyjemnym pubie w Sz. na sobotę. Tuż obok dla chętnych są balety. Pobawić się też będzie można.
jest na skrzynce. update w środę wieczorem.Młody pisze:Furion nie wiem czy maile z gmaila Ci lądują w spamie ale weź sprawdz bo rozpe wysyłałem Ci wczoraj o 21 a w liscie zgłoszen jej nie mam.
Jakie jedzenie jest przewidziane? I czy to sniadanie niedzielne ma potencjal na przyjecie sie po ciezkiej nocy
?

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

Jeżeli macie więcej zgłoszeń niż jest na t3 to dajcie o tym info, żebyśmy wiedzieli że próg frekwencyjny mastera na 300 punkt ów został przekroczony. Sądzę że jak pęknie ta liczba to paru zgłoszonych jeszcze sie znajdzie a na dzien dziesiejszy to zapisujemy sie na lokal co nie jest fajne ; / Żeby się nie okazało że to Kozłów powinien dostac drugiego mastera u nas limit masterowy robimy na lokalu ^^
Cicho Qc, bo zaraz warszawka i spółka nas zakrzyczy, ze śląsk przejmuje wszystkie mastery, dziś dwa, jutro połowę, a pojutrze mastery będą tylko na śląsku! 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
QC - w najgorszym wypadku jedziesz na mastera który daje nie 300 a 2XY punktów wiec nie jest tak ze "jedziemy na lokala" - nie się fermentu - chłopaki maja w Szczecinie 50 osobowy klub:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.