Diablo III

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Re: Diablo III

Post autor: Semi »

Do kupowania itemow na AH:)
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

grywalnych itemów?
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

wszystkich! taki diablo ebay :D

shaigan
Wałkarz

Post autor: shaigan »

shaigan pisze:Ciekawe na ile czasu będzie aktualna oferta, jest 10:02 i diablo3 po 199.90:
http://www.ultima.pl/diablo_iii_pl/i10189/
12:34, towaru brak

Awatar użytkownika
syrius
Chuck Norris

Post autor: syrius »

No to pomału do Diablo się dostaję. 30 lvl i ostatni akt.
Powiem, że największy problem zrobił mi Belial. Zginąłem przy nim z 6 razy min.
Azmodana położyłem za pierwszym razem. W przypadku Beliala nie ma specjalnie gdzie uciekać w ostatniej fazie. Prawie ciągle trafia i właściwie trzeba go zjechać szybciej zanim on to z Tobą zrobi.
Przy Azmodanie biegałem, jak głupi rzucając hydrę + explosive blast odległościowy + wzmocniony arcane orb i właściwie trwało to chwilę kiedy gryzł już ziemię. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

syrius pisze: Powiem, że największy problem zrobił mi Belial. Zginąłem przy nim z 6 razy min.
:twisted: na Beliala mam specjalną taktykę (przynajmniej monkiem) i nigdy nie ginę (mógi o koszu czy hell)

btw to co znalazłem dziś:

filmik nazwany "moja taktyka na inferno" :lol2: :lol2: :lol2:

http://www.youtube.com/watch?v=PEyk63Ua ... embedded#!

Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Post autor: MomoTheKiller »

Byliście już w Developers Hell?

Małe Walktru:
1. Akt 1 poziom Nightmare +
2. Quest na korone Leoryka
3. Rozmawiamy z kowalem, ubijamy jego żone, otwieramy bramę i idziemy na cmętarz.
4. Tam mamy 3 krypty - w 1 jest korona, 2 pozostałem kryją eventy lub cos tam.
5. Szukamy 4 krypty - powinna się nazywać Developers Hell - Piekło Programistów. Jak jej nie ma to stajemy na waypoincie - aktywujemy go i wychodzimy z gry.
6. Wchodzimy ponownie i sprawdzamy ilość krypt - tak długo aż pojawi się krypta z punktu 5.

W drugim sekretnym pozmiomie, zabijamy programistów (zombiaki maja unikalne imiona) na końcu walczymy z Producentem :)
Za przejście dostajemy Achivement który ląduje w zakładce Feast of Strenght oraz unikalny Sigil na flagę.

Polecam robić to z kolegami i ewentualnie teleportować się gracza który znajdzie - nam zajeło to 8h łącznie.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Hah to naprawdę istnieje? Myślałem, że ludzie sobie jaja robią. Fajnie, fajnie - programistom należy się solidny oklep za to, że tyle trzeba było czekac na D3 :wink:

Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Bestialski_Brokuł pisze:Hah to naprawdę istnieje? Myślałem, że ludzie sobie jaja robią. Fajnie, fajnie - programistom należy się solidny oklep za to, że tyle trzeba było czekac na D3 :wink:
Istnieje... spodziewałem się jakiegoś specjalnego loota ale poleciało mi tylko dużo golda. Z 2000.

BTW - skonczyl juz ktos inferno? Bo ja nadal na HELL siedzę swoim WD i cierpię.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Kefas pisze:
syrius pisze: Powiem, że największy problem zrobił mi Belial. Zginąłem przy nim z 6 razy min.
:twisted: na Beliala mam specjalną taktykę (przynajmniej monkiem) i nigdy nie ginę (mógi o koszu czy hell)

btw to co znalazłem dziś:

filmik nazwany "moja taktyka na inferno" :lol2: :lol2: :lol2:

http://www.youtube.com/watch?v=PEyk63Ua ... embedded#!

tak to wygląda na inferno :P
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Luc
Kretozord

Post autor: Luc »

Bestialski_Brokuł pisze:Hah to naprawdę istnieje? Myślałem, że ludzie sobie jaja robią. Fajnie, fajnie - programistom należy się solidny oklep za to, że tyle trzeba było czekac na D3 :wink:
Należey im się oklep za BRAK PVP, za chujowy system dropowania itemów i za denny poziom trudności.
Inferno nie jest trudne tylko jest głupie :twisted:
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.

Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Hmm po co Ci pvp jak jest ono na 60 lvl?
Dodatkowo muszą zrobić balans klas :) by nie plakali że cos jest OP itp.
Dla mnie PVP moze byc i za rok :) grunt by było dopracowane i działało...

Awatar użytkownika
syrius
Chuck Norris

Czy wśród itemów są tylko niebieskie - żółte - pomarańczowe. Czy może jednak są jakieś sety, albo bardziej legendarne od pomarańczowych ?
Bo ilość dropienia żółtych jest dla mnie za duża. Właściwie każdy mini boss dropi. Wolałbym by itemy były trudniejsze w zdobyciu :P

Błażej
Kretozord

Post autor: Błażej »

syrius pisze:Czy wśród itemów są tylko niebieskie - żółte - pomarańczowe. Czy może jednak są jakieś sety, albo bardziej legendarne od pomarańczowych ?
Bo ilość dropienia żółtych jest dla mnie za duża. Właściwie każdy mini boss dropi. Wolałbym by itemy były trudniejsze w zdobyciu :P
A ile z tych przedmiotów jest do czegokolwiek przydatna ? Bo u mnie 85% żółtych itemów trafia do vendora 10% na AH a 5% używam bądź odkładam do skrzynki w celach bliżej nie określonych

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Post autor: Vallarr »

MomoTheKiller pisze:Hmm po co Ci pvp jak jest ono na 60 lvl?
Dodatkowo muszą zrobić balans klas :) by nie plakali że cos jest OP itp.
Dla mnie PVP moze byc i za rok :) grunt by było dopracowane i działało...
Dla mnie bez pvp to nawet nie jest polprodukt. Tluc hordy mobow moge w setkach gier, to pvp mnie tu interesowalo, a sie okazuje, ze "wprowadza w ktorymstam patchu" - n/c.
PvE to tylko srodek do celu jakim jest PvP, a tu to zostalo postawione na glowie, mnie zwyczajnie nie bawi zabijanie tysiecy mobow taka sama kombinacja tych samych skilli. Dajcie znac jak wprowadza i czy jest balans, do tego czasu d3 nie mam zamiaru kupowac.

Awatar użytkownika
syrius
Chuck Norris

Błażej pisze:
syrius pisze:Czy wśród itemów są tylko niebieskie - żółte - pomarańczowe. Czy może jednak są jakieś sety, albo bardziej legendarne od pomarańczowych ?
A ile z tych przedmiotów jest do czegokolwiek przydatna ? Bo u mnie 85% żółtych itemów trafia do vendora 10% na AH a 5% używam bądź odkładam do skrzynki w celach bliżej nie określonych
Ja używam około 20% z nich co i tak daje większość przedmiotów żółtych na mojej postaci. Chyba mam 3 niebieskie na 30 lvlu. Dla mnie wysyp itemów aż za duży. No i ciągle nie wiem czy są sety. Bo jeśli ich nie ma to trochę lipa dla mnie. Lubiłem je zbierać w D2 :P

Marat
Pseudoklimaciarz

Post autor: Marat »

Co do setów podobno są:

http://eu.battle.net/d3/pl/item/danettas-fury

Nie miałem dość czasu by dobrze pograć ale tera to się zmieni i może uda się jakiegoś seta wydropić.

Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Sety z tego co czytałem robi się z schematów.
Te wypadają na każdym poziomie trudności ale na Inferno najwięcej ze względu na Buff 75% MFind.
Blizzard liczy że każdy gracz przejdzie grę 2 razy każda postacią - samo uzbrojenie 60 poziomu wymaga od 2-3 przebiegów przez całe inferno.
Największe prawdopodobieństwo dropa legendarnego lub schematu maja gobliny.

Awatar użytkownika
syrius
Chuck Norris

Błąd 37 to sobie dziś pograłem :?

Awatar użytkownika
Młynek
Chuck Norris

Post autor: Młynek »

próbuj kilka razy i wejdziesz, chociaż troche laguje

co to będzie jak druga tura dojdzie do sklepów..

ODPOWIEDZ