Diablo III
Moderator: Zaklinacz Kostek
grywalnych itemów?
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
12:34, towaru brakshaigan pisze:Ciekawe na ile czasu będzie aktualna oferta, jest 10:02 i diablo3 po 199.90:
http://www.ultima.pl/diablo_iii_pl/i10189/
No to pomału do Diablo się dostaję. 30 lvl i ostatni akt.
Powiem, że największy problem zrobił mi Belial. Zginąłem przy nim z 6 razy min.
Azmodana położyłem za pierwszym razem. W przypadku Beliala nie ma specjalnie gdzie uciekać w ostatniej fazie. Prawie ciągle trafia i właściwie trzeba go zjechać szybciej zanim on to z Tobą zrobi.
Przy Azmodanie biegałem, jak głupi rzucając hydrę + explosive blast odległościowy + wzmocniony arcane orb i właściwie trwało to chwilę kiedy gryzł już ziemię.
Powiem, że największy problem zrobił mi Belial. Zginąłem przy nim z 6 razy min.
Azmodana położyłem za pierwszym razem. W przypadku Beliala nie ma specjalnie gdzie uciekać w ostatniej fazie. Prawie ciągle trafia i właściwie trzeba go zjechać szybciej zanim on to z Tobą zrobi.
Przy Azmodanie biegałem, jak głupi rzucając hydrę + explosive blast odległościowy + wzmocniony arcane orb i właściwie trwało to chwilę kiedy gryzł już ziemię.
na Beliala mam specjalną taktykę (przynajmniej monkiem) i nigdy nie ginę (mógi o koszu czy hell)syrius pisze: Powiem, że największy problem zrobił mi Belial. Zginąłem przy nim z 6 razy min.
btw to co znalazłem dziś:
filmik nazwany "moja taktyka na inferno"
http://www.youtube.com/watch?v=PEyk63Ua ... embedded#!
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Byliście już w Developers Hell?
Małe Walktru:
1. Akt 1 poziom Nightmare +
2. Quest na korone Leoryka
3. Rozmawiamy z kowalem, ubijamy jego żone, otwieramy bramę i idziemy na cmętarz.
4. Tam mamy 3 krypty - w 1 jest korona, 2 pozostałem kryją eventy lub cos tam.
5. Szukamy 4 krypty - powinna się nazywać Developers Hell - Piekło Programistów. Jak jej nie ma to stajemy na waypoincie - aktywujemy go i wychodzimy z gry.
6. Wchodzimy ponownie i sprawdzamy ilość krypt - tak długo aż pojawi się krypta z punktu 5.
W drugim sekretnym pozmiomie, zabijamy programistów (zombiaki maja unikalne imiona) na końcu walczymy z Producentem
Za przejście dostajemy Achivement który ląduje w zakładce Feast of Strenght oraz unikalny Sigil na flagę.
Polecam robić to z kolegami i ewentualnie teleportować się gracza który znajdzie - nam zajeło to 8h łącznie.
Małe Walktru:
1. Akt 1 poziom Nightmare +
2. Quest na korone Leoryka
3. Rozmawiamy z kowalem, ubijamy jego żone, otwieramy bramę i idziemy na cmętarz.
4. Tam mamy 3 krypty - w 1 jest korona, 2 pozostałem kryją eventy lub cos tam.
5. Szukamy 4 krypty - powinna się nazywać Developers Hell - Piekło Programistów. Jak jej nie ma to stajemy na waypoincie - aktywujemy go i wychodzimy z gry.
6. Wchodzimy ponownie i sprawdzamy ilość krypt - tak długo aż pojawi się krypta z punktu 5.
W drugim sekretnym pozmiomie, zabijamy programistów (zombiaki maja unikalne imiona) na końcu walczymy z Producentem
Za przejście dostajemy Achivement który ląduje w zakładce Feast of Strenght oraz unikalny Sigil na flagę.
Polecam robić to z kolegami i ewentualnie teleportować się gracza który znajdzie - nam zajeło to 8h łącznie.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Hah to naprawdę istnieje? Myślałem, że ludzie sobie jaja robią. Fajnie, fajnie - programistom należy się solidny oklep za to, że tyle trzeba było czekac na D3
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Istnieje... spodziewałem się jakiegoś specjalnego loota ale poleciało mi tylko dużo golda. Z 2000.Bestialski_Brokuł pisze:Hah to naprawdę istnieje? Myślałem, że ludzie sobie jaja robią. Fajnie, fajnie - programistom należy się solidny oklep za to, że tyle trzeba było czekac na D3
BTW - skonczyl juz ktos inferno? Bo ja nadal na HELL siedzę swoim WD i cierpię.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Kefas pisze:na Beliala mam specjalną taktykę (przynajmniej monkiem) i nigdy nie ginę (mógi o koszu czy hell)syrius pisze: Powiem, że największy problem zrobił mi Belial. Zginąłem przy nim z 6 razy min.
btw to co znalazłem dziś:
filmik nazwany "moja taktyka na inferno"
http://www.youtube.com/watch?v=PEyk63Ua ... embedded#!
tak to wygląda na inferno
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Należey im się oklep za BRAK PVP, za chujowy system dropowania itemów i za denny poziom trudności.Bestialski_Brokuł pisze:Hah to naprawdę istnieje? Myślałem, że ludzie sobie jaja robią. Fajnie, fajnie - programistom należy się solidny oklep za to, że tyle trzeba było czekac na D3
Inferno nie jest trudne tylko jest głupie
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Hmm po co Ci pvp jak jest ono na 60 lvl?
Dodatkowo muszą zrobić balans klas by nie plakali że cos jest OP itp.
Dla mnie PVP moze byc i za rok grunt by było dopracowane i działało...
Czy wśród itemów są tylko niebieskie - żółte - pomarańczowe. Czy może jednak są jakieś sety, albo bardziej legendarne od pomarańczowych ?
Bo ilość dropienia żółtych jest dla mnie za duża. Właściwie każdy mini boss dropi. Wolałbym by itemy były trudniejsze w zdobyciu
Bo ilość dropienia żółtych jest dla mnie za duża. Właściwie każdy mini boss dropi. Wolałbym by itemy były trudniejsze w zdobyciu
A ile z tych przedmiotów jest do czegokolwiek przydatna ? Bo u mnie 85% żółtych itemów trafia do vendora 10% na AH a 5% używam bądź odkładam do skrzynki w celach bliżej nie określonychsyrius pisze:Czy wśród itemów są tylko niebieskie - żółte - pomarańczowe. Czy może jednak są jakieś sety, albo bardziej legendarne od pomarańczowych ?
Dla mnie bez pvp to nawet nie jest polprodukt. Tluc hordy mobow moge w setkach gier, to pvp mnie tu interesowalo, a sie okazuje, ze "wprowadza w ktorymstam patchu" - n/c.MomoTheKiller pisze:Hmm po co Ci pvp jak jest ono na 60 lvl?
PvE to tylko srodek do celu jakim jest PvP, a tu to zostalo postawione na glowie, mnie zwyczajnie nie bawi zabijanie tysiecy mobow taka sama kombinacja tych samych skilli. Dajcie znac jak wprowadza i czy jest balans, do tego czasu d3 nie mam zamiaru kupowac.
Ja używam około 20% z nich co i tak daje większość przedmiotów żółtych na mojej postaci. Chyba mam 3 niebieskie na 30 lvlu. Dla mnie wysyp itemów aż za duży. No i ciągle nie wiem czy są sety. Bo jeśli ich nie ma to trochę lipa dla mnie. Lubiłem je zbierać w D2Błażej pisze:A ile z tych przedmiotów jest do czegokolwiek przydatna ? Bo u mnie 85% żółtych itemów trafia do vendora 10% na AH a 5% używam bądź odkładam do skrzynki w celach bliżej nie określonychsyrius pisze:Czy wśród itemów są tylko niebieskie - żółte - pomarańczowe. Czy może jednak są jakieś sety, albo bardziej legendarne od pomarańczowych ?
Co do setów podobno są:
http://eu.battle.net/d3/pl/item/danettas-fury
Nie miałem dość czasu by dobrze pograć ale tera to się zmieni i może uda się jakiegoś seta wydropić.
http://eu.battle.net/d3/pl/item/danettas-fury
Nie miałem dość czasu by dobrze pograć ale tera to się zmieni i może uda się jakiegoś seta wydropić.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Sety z tego co czytałem robi się z schematów.
Te wypadają na każdym poziomie trudności ale na Inferno najwięcej ze względu na Buff 75% MFind.
Blizzard liczy że każdy gracz przejdzie grę 2 razy każda postacią - samo uzbrojenie 60 poziomu wymaga od 2-3 przebiegów przez całe inferno.
Największe prawdopodobieństwo dropa legendarnego lub schematu maja gobliny.
Te wypadają na każdym poziomie trudności ale na Inferno najwięcej ze względu na Buff 75% MFind.
Blizzard liczy że każdy gracz przejdzie grę 2 razy każda postacią - samo uzbrojenie 60 poziomu wymaga od 2-3 przebiegów przez całe inferno.
Największe prawdopodobieństwo dropa legendarnego lub schematu maja gobliny.