Diablo III

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Re: Diablo III

Post autor: Rince »

Vallarr pisze:
MomoTheKiller pisze:Hmm po co Ci pvp jak jest ono na 60 lvl?
Dodatkowo muszą zrobić balans klas :) by nie plakali że cos jest OP itp.
Dla mnie PVP moze byc i za rok :) grunt by było dopracowane i działało...
Dla mnie bez pvp to nawet nie jest polprodukt. Tluc hordy mobow moge w setkach gier, to pvp mnie tu interesowalo, a sie okazuje, ze "wprowadza w ktorymstam patchu" - n/c.
PvE to tylko srodek do celu jakim jest PvP, a tu to zostalo postawione na glowie, mnie zwyczajnie nie bawi zabijanie tysiecy mobow taka sama kombinacja tych samych skilli. Dajcie znac jak wprowadza i czy jest balans, do tego czasu d3 nie mam zamiaru kupowac.
Stary, ty to chyba nienawidzisz tego swiata :) Niezaleznie od tematu, wszystko musisz zjechac... PvE w poprzednich odslonach diablo, bylo tym, co tygryski lubily najbardziej. Wiekszosc graczy tyrala dla lvlu i przedmiotow, a PvP bylo tylko dodatkiem, w ktory bardziej wkrecali sie raczej nieliczni. Ciebie rozwalanie mobow nie bawi, ale sa tez inni gracze w ilosci astronomicznej, ktorych rajcuje czyszczenie lokacji dla dropow.

Nie chcesz, nie kupuj, ale oszczedz wszystkim komentarzy, jaka ta gra jest mierna, dopoki w nia nie zagrasz...
Dajcie znac jak wprowadza i czy jest balans

Spoko, ktos cie na pewno poinformuje... not.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Post autor: MomoTheKiller »

Rince pisze:
Vallarr pisze:
MomoTheKiller pisze:Hmm po co Ci pvp jak jest ono na 60 lvl?
Dodatkowo muszą zrobić balans klas :) by nie plakali że cos jest OP itp.
Dla mnie PVP moze byc i za rok :) grunt by było dopracowane i działało...
Dla mnie bez pvp to nawet nie jest polprodukt. Tluc hordy mobow moge w setkach gier, to pvp mnie tu interesowalo, a sie okazuje, ze "wprowadza w ktorymstam patchu" - n/c.
PvE to tylko srodek do celu jakim jest PvP, a tu to zostalo postawione na glowie, mnie zwyczajnie nie bawi zabijanie tysiecy mobow taka sama kombinacja tych samych skilli. Dajcie znac jak wprowadza i czy jest balans, do tego czasu d3 nie mam zamiaru kupowac.
Stary, ty to chyba nienawidzisz tego swiata :) Niezaleznie od tematu, wszystko musisz zjechac... PvE w poprzednich odslonach diablo, bylo tym, co tygryski lubily najbardziej. Wiekszosc graczy tyrala dla lvlu i przedmiotow, a PvP bylo tylko dodatkiem, w ktory bardziej wkrecali sie raczej nieliczni. Ciebie rozwalanie mobow nie bawi, ale sa tez inni gracze w ilosci astronomicznej, ktorych rajcuje czyszczenie lokacji dla dropow.

Nie chcesz, nie kupuj, ale oszczedz wszystkim komentarzy, jaka ta gra jest mierna, dopoki w nia nie zagrasz...
Dajcie znac jak wprowadza i czy jest balans

Spoko, ktos cie na pewno poinformuje... not.
+1 :) Nie chcesz nie graj ale i nie płacz :)

http://www.wykop.pl/ramka/1155467/korea ... blizzarda/ :) he he
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

hmm ale z tym graniem w singlu, żeby grindować gear to chyba nie halo. Przecież w diablo zawsze chodziło o pvp, jakoś sobie nie wyobrażam, że te tysiące graczy, którzy dalej cisną w d2 robią to dla czyszczenia lokacji...
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Post autor: Vallarr »

Na pewno nie wszystko. Tylko to, co zasluguje ;]

W D2 nie gralem duzo, tylko tyle, by przejsc kilka razy roznymi charami normal i chyba z raz skonczylem nightmare. Wiecej nie bylem w stanie. Ale ok, w kazdym MMO jest przewaga carebearow, wiec jestem w stanie uwierzyc, ze tu sa w ilosci astronomicznej. Ale wydawanie gry mmo bez najmniejszego sladu pvp to kpina z klientow i tyle.
Wiekszosc moich znajomych z L2 zaczynala od D2 i obecnie po premierze D3 wcielo ich. Wiekszosc juz wrocila z zadza mordu w oczach i na mumblu juz kilka razy toczyly sie rozmowy co i czemu konkretnie w D3 ssie. OP Critical mass/uwalenie CM, balans, bledy i notorycznie przewijajace sie "perm grind, no pvp". Nie tylko ja tak mysle :]
Zreszta sam sie zapytaj czy jak pvp wejdzie dopiero za rok, to czy do tego czasu bedziesz ostro cisnal? Smiem watpic.

PS - ofc, ze dacie znac, moze nawet Ty tutaj to opiszesz jak pvp wreszcie wejdzie, wiec skad ten rage? 8)

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Nie ma zadnego ragu, po prostu, nienawidze, jak ktos wielce oburzonym tonem wyglasza siakies tam swoje madrosci, oparte na opianiach graczy uzaleznionych od przedwojennego L2, ktorzy cos tam sobie popykaja w diabelko, ale zaraz wroca tam, gdzie ich e-zycie jest bardziej rozbudowane od tego prawdziwego. Juz pomijam fakt, ze jak sam przyznajesz, w diablo pograles tyle co kot naplakal.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Post autor: Vallarr »

Piszesz "nie ma rage, po prostu nienawidze..." :mrgreen: Jeblem.
Biorac pod uwage teksty z tego tematu kim Ty jestes w swiecie D2 - pojazdy o "przedwojennym L2" i "bardziej rozbudowanym zyciu" sa lekko nie na miejscu :)
To kwestia celu, ktory stawiasz sobie w grze. Blizz obecnie oferuje endless grind i nic wiecej, to nie zadna "siakas tam madrosc", to fakt. Nie podobaja Ci sie wnioski, to atakuj argumenty, nie ad personam. Oops... no tak, nie ma argumentow, bo to tylko grinder... wiesz, zawsze mozesz sie dojebac personalnie bardziej! W koncu mi jeszcze rodziny nie obraziles.

@topic - chcesz sie bawic w personalne trollowanie, to nie ma sprawy, ale miloby bylo uslyszec cos pisanego bez tej calej nienawisci. Cos z sensem dla odmiany.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Ja tez "jeblem". Jestes widze mistrzem nadintepretacji. Nie bede dawal sie dluzej trollowac. Argumenty podalem, a tobie proponuje nie oceniac ksiazki po okladce. Eot z mojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
syrius
Chuck Norris

Post autor: syrius »

Vallarr pisze:Na pewno nie wszystko. Tylko to, co zasluguje ;]

Ale ok, w kazdym MMO jest przewaga carebearow, wiec jestem w stanie uwierzyc, ze tu sa w ilosci astronomicznej. Ale wydawanie gry mmo bez najmniejszego sladu pvp to kpina z klientow i tyle.
Ja bym jednak zastanowił się, czy Diablo to MMOG.
Wydawało mi się, że MMO to gra w tkórej setki graczy są wspólnie w jednym świecie.
W diablo na jednym servie może być maks 5 graczy?
To, że chat jest globalny nie oznacza, że to MMOG.

Gdyby iść tym tropem to właściwie każda gra posiadająca chat globalny byłaby MMOG.

P.s. Pvp zawsze było dla mnie dodatkiem 8)

Błażej
Kretozord

Post autor: Błażej »

mnie by nie bawiło PvP, którego wynik zależy od tego kto ma więcej zielonych w portfelu...

Do współzawodnictwa mam starcrafta. W D3 chodzi o czystą rzeźnie, i jak się komuś chwilowo znudzi to może sobie zrobic przerwę bez wpływu na poziom 'skilla'.

Błażej
Kretozord

Na Gram.pl wypuścili nową partię gry... zeszła w ciągu 30min ;p
Ciekawe ile to było kopii:D

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Post autor: eliah91 »

Mi się już instaluje ^^, szkoda tylko że kosztowało mnie 290 płacideł :|
Obrazek

Awatar użytkownika
syrius
Chuck Norris

Post autor: syrius »

290 zł za błąd 37 ;P

Marat
Pseudoklimaciarz

Post autor: Marat »

Ta, człowiekowi uda się znaleźć w końcu czas by pograć to jeszcze serwy niedostępne. Suuupeeer.

Błażej
Kretozord

eliah91 pisze:Mi się już instaluje ^^, szkoda tylko że kosztowało mnie 290 płacideł :|
no to już taniej by cie wyszło kupić klucz od blizzarda w dniu premiery...

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

To jest żenujące, najpierw trzeba się było naszukać gry po całym świecie żeby nie kupować za złodziejskie pieniądze od koników, a jak się już siądzie wieczorem żeby coś pograć, po serwer padnięty...drugi dzień z rzędu... To jest robienie sobie jaj z klienta, tyle mieli kasy i czasu, pomijając już fakt że gra jest średnia, to nawet nie można w nią pograć! Rozwala mnie wielki banner " buy it now!" na stronie blizzarda a pod nim 5 tematów z flejmem że serwery nie działają i żeby kasę oddawali.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

zajebisty ten filmik z taktyką na inferno! Poziom gry tam jednak faktycznie jest nie trudny ale... głupi! Zrobiłem pierwszy akt, lecz w drugim już gra wygląda dokładnie jak w tym filmiku. Bez sensu. Gram od nowa inną postacią, lecz teraz z kolei poziom normal jest zbyt łatwy i żeby dochapać się do jakiegoś wyzwania trzeba przejść tą grę przynajmniej kolejny raz :/ Powinien być waypoint prosto do 2-3 aktu i już :)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

zatrzymałem się czarodziejką na hellu w 3 akcie i jakoś odechciało mi się grać. Nie widzę sensu w zabijaniu dla zabijania. Nie zmienia to faktu, że jestem mega fanem gier blizzarda, cieszę się, że kupiłem D3, jeszcze na pewno będę w niego pykał innymi klasami.

jeżeli chodzi o mmorpg to LN2 był imo najlepszy.

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

Xet pisze:zatrzymałem się czarodziejką na hellu w 3 akcie i jakoś odechciało mi się grać. Nie widzę sensu w zabijaniu dla zabijania. Nie zmienia to faktu, że jestem mega fanem gier blizzarda, cieszę się, że kupiłem D3, jeszcze na pewno będę w niego pykał innymi klasami.

jeżeli chodzi o mmorpg to LN2 był imo najlepszy.
l2 byl spoko, ale za duzo grinda w kolejnych to juz dodatkach, aoe destro exp. slabe to bylo. gra sie wtedy zjebala....
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Syraf
Chuck Norris

Post autor: Syraf »

Panie i Panowie szukam dobrego teamu do skonczenia w normalnych warunkach inferno. Mam dosc DH I Czar po 12k hp i bez reaistow z niby dpsem. gram doctorem z calkiem niezlymi statsami. obecnie poczatek 3 actu. Ktos chetny?

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

Gram na inferno wizardem, i powiem jedno, masakra, elity i małe bosy sa uber gięte. Na razie ominąlem tylko 2 czy 3 walki,(mortar, invurnelable minions, fast, waller,)
ale przy kazdej musze sie napocic. farma geara w zasadzie teraz i czekanie na pvp.

pozdro
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

ODPOWIEDZ