Stary, ty to chyba nienawidzisz tego swiata Niezaleznie od tematu, wszystko musisz zjechac... PvE w poprzednich odslonach diablo, bylo tym, co tygryski lubily najbardziej. Wiekszosc graczy tyrala dla lvlu i przedmiotow, a PvP bylo tylko dodatkiem, w ktory bardziej wkrecali sie raczej nieliczni. Ciebie rozwalanie mobow nie bawi, ale sa tez inni gracze w ilosci astronomicznej, ktorych rajcuje czyszczenie lokacji dla dropow.Vallarr pisze:Dla mnie bez pvp to nawet nie jest polprodukt. Tluc hordy mobow moge w setkach gier, to pvp mnie tu interesowalo, a sie okazuje, ze "wprowadza w ktorymstam patchu" - n/c.MomoTheKiller pisze:Hmm po co Ci pvp jak jest ono na 60 lvl?
Dodatkowo muszą zrobić balans klas by nie plakali że cos jest OP itp.
Dla mnie PVP moze byc i za rok grunt by było dopracowane i działało...
PvE to tylko srodek do celu jakim jest PvP, a tu to zostalo postawione na glowie, mnie zwyczajnie nie bawi zabijanie tysiecy mobow taka sama kombinacja tych samych skilli. Dajcie znac jak wprowadza i czy jest balans, do tego czasu d3 nie mam zamiaru kupowac.
Nie chcesz, nie kupuj, ale oszczedz wszystkim komentarzy, jaka ta gra jest mierna, dopoki w nia nie zagrasz...
Dajcie znac jak wprowadza i czy jest balans
Spoko, ktos cie na pewno poinformuje... not.