MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012 WYNIKI S. 15
Re: MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012
co prawda niczego takiego nie widziałem ale chyba ktoś mi się żalił o słabych rzutach ^^
Zostaw Marysia bo jeszcze powie że go zwałowałeś na rozpisce
Zostaw Marysia bo jeszcze powie że go zwałowałeś na rozpisce
Dzięki za git turniej, świetnie się bawiłem. Gratki dla organizatorów. Za rok pojawię się na pewno!
Szacun dla Młodego za trzymanie formy
Moje dzielne imperium z prowincji "ułan bator" dzielnie walczyło.. zostało tylko mocno spenetrowane przez "analkę" Sola
Gratki dla Radka z RS, walczył dzielnie na swoim pierwszym turnieju
Szacun dla Młodego za trzymanie formy
Moje dzielne imperium z prowincji "ułan bator" dzielnie walczyło.. zostało tylko mocno spenetrowane przez "analkę" Sola
Gratki dla Radka z RS, walczył dzielnie na swoim pierwszym turnieju
Krotko bo z komorki.
@Kocon - popracuj nad soba bo o niczym nie pamietasz w czasie bitew...
mistrzostwo to zadac 16 ran 14 atakami:-D
Podziekowania dla Kajdana i Dondera za goscine - Kajdan szacun za postawe - mistrz spokoju:-)
Co do samego turnieju - byl rewelacyjny, swietna organizacja, widac ze wiele osob wlozylo mase pracy w przygotowanie imprezy - brawo!
Najlepiej zorganizowana impreza na jakiej bylem.
pozniej wiecej
@Kocon - popracuj nad soba bo o niczym nie pamietasz w czasie bitew...
mistrzostwo to zadac 16 ran 14 atakami:-D
Podziekowania dla Kajdana i Dondera za goscine - Kajdan szacun za postawe - mistrz spokoju:-)
Co do samego turnieju - byl rewelacyjny, swietna organizacja, widac ze wiele osob wlozylo mase pracy w przygotowanie imprezy - brawo!
Najlepiej zorganizowana impreza na jakiej bylem.
pozniej wiecej
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Butanku Bitwa o której mówisz to było "Pierwsze Waaagh Black Orca" zorganizowane 3 lata temu, więc powiedzmy, że od tamtego czasu się lekko zmieniłem. Co do bitwy z młodym koconiem, ni cholery tego nie pamiętam, ale może coś takiego było, chociaż co to za spina była nie pamiętam również, z tego co pamiętam to bitwa wyglądała prosto, słonko zajebało stedzia łucznicy drugiego, a udało nam się zagrać całe 4 tury i wszystko w temacie. O proszę coś jednak pamiętam. Fakt faktem Kocoń zachował sie w porządku wobec sędziego.
EOT z mojej strony.
EOT z mojej strony.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
to może być ciekawe ;];]
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
z akcentem na "Jagalowi" ^^Klops pisze:Z tego co się orjętuję to prawo zabrania Jagalowi publikowania tego filmiku w takiej formie
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Układ odpowiedzi w teście wiedzy jest tendencyjny miałbym maxa
Spoko test, taki akurat, szkoda że zero fluffowego pierdzenia w nim.
Dzięki!Malin pisze:Układ odpowiedzi w teście wiedzy jest tendencyjny miałbym maxa
Z założenia: test miał graczom ułatwić grę w WFB na tym turnieju i nie tylko. Przeprowadzony został podczas drugiej rundy.
Na turnieju było 15 graczy lizardmeńskich, a domki były na co czwartym stole. Uważam, że należało wiedzieć jak się szarżuje w skirmish i jak on strzela. Od trzeciej bitwy, kiedy ogłoszone były wyniki testu wraz z odpowiedziami, nikt nie pytał mnie czy skirmish może strzelać po marszu Uważam, że test wiedzy powinien być prosty i powinien być z podstawowych zasad warhammera, czyli taki jaki był Pytania z fluffu w mojej ocenie są w teście wiedzy wliczanym do klasyfikacji końcowej nie na miejscu, bo z grą mają niewiele wspólnego.
Na przyszły rok zrobię usprawnienie: dla osób, co uzyskają maksa z malowania przeprowadzę test wiedzy z fluffu. Będzie to dobra wskazówka, kto jest najlepszym hobbystą.
pozdrawiam
Furion
PS. Solo - mam nadzieję, że pamiętasz jak ma się zaczynać i kończyć Twoja relacja? Oprócz tego słowa klucze: gąsieniczka, Jagal, pułapka
- Justyna_89
- Powergamer Rozpiskowy
Cieszę się niezmiernie, że byłam na tym turnieju, to był chyba najlepszy master na jakim w życiu byłam. Szacun dla Augusta i wszystkich tych, którzy pomagali przy organizacji. Panie i Panowie czapki z głów przed Wami. Obiad + śniadanie to najlepszy pomysł ever. Ogromny szacun dla Moniki za ciacha, były pyszne (oby poszło w cycki ). Nie znalazłam ani jednego minusa (no może poza drogą do i ze Szczecina, ale wiadomo, jak się nie ma co się lubi, to trzeba się przemęczyć…).
Dziękuję bardzo Grzesiowi, Radkowi, Pająkowi, Bartskullowi i Tofikowi za bardzo przyjemne bitwy. Ósma edycja nie jest taka zła jak się wydawało i czas już zakończyć battlowy urlop i wziąć się trochę za siebie, zwłaszcza, że mam teraz motywację, żeby grać więcej i pomalować w końcu potrzebne figurki.
Pozdrawiam
J.
Dziękuję bardzo Grzesiowi, Radkowi, Pająkowi, Bartskullowi i Tofikowi za bardzo przyjemne bitwy. Ósma edycja nie jest taka zła jak się wydawało i czas już zakończyć battlowy urlop i wziąć się trochę za siebie, zwłaszcza, że mam teraz motywację, żeby grać więcej i pomalować w końcu potrzebne figurki.
Pozdrawiam
J.
+20 do surrealizmuSolo pisze:Ja sobie zapisuje i nikt już mnie nie wałuje :p
Kapitanie - wiemy że o wielu rzeczach zapominasz, choćby przypominając KAŻDĄ naszą bitwę. Tu warto zaznaczyć, że jestem wyjątkowym graczem który bitwy z ww. nie dograł tylko raz (5 tur), a w dodatku po bitwie potrafił przeciwnikowi rękę podać ze wzajemnością i czystym sumieniem:)
A co do zakładów - nie wiem czy siłowanie się "na rekę" jest wyznacznikiem czegokolwiek.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Może być na przykład wyznacznikiem, kogo nie należy wk*rwiać podczas bitwy
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Powiedz to Piotrowi G. albo SiweuszowiDmtrij pisze:A co do zakładów - nie wiem czy siłowanie się "na rekę" jest wyznacznikiem czegokolwiek.
pozdrawiam
Furion
Akurat Piotra czy Siweusza to ciężko wkurzyć podczas bitwy.
Choć może Ty Andrzej dałbyś radę.
Choć może Ty Andrzej dałbyś radę.