Play Mini Of The Month XXXV
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
mate85 pisze:Lord na lektyce niesionej przez 4 stormverminy. To nie moja figura
A to nie jest tak że PMotM z założenia jest przeznaczone tylko i wyłącznie dla "własnych" figurek? zero komercji?Rasti pisze:Tiaa, łapie się. Jest w granicach "normalnych" mountów.
 Tzn żeby nie było że jak mam coś przeciwko ale... wydaje mi się że sto lat temu takie zasady zostały ustalone a nie pamiętam żeby były zmieniane...
 Tzn żeby nie było że jak mam coś przeciwko ale... wydaje mi się że sto lat temu takie zasady zostały ustalone a nie pamiętam żeby były zmieniane...To na zdjęciu to nie moje figurka tylko przykład a Lorda maluje dla siebie.Niko pisze: A to nie jest tak że PMotM z założenia jest przeznaczone tylko i wyłącznie dla "własnych" figurek? zero komercji?Tzn żeby nie było że jak mam coś przeciwko ale... wydaje mi się że sto lat temu takie zasady zostały ustalone a nie pamiętam żeby były zmieniane...

no to wychodzi na to że jestem GUPI  i już przestaję się odzywać
 i już przestaję się odzywać 

Znaczy się wiesz, jak chcesz możesz wystawić wszystkie, ale jaki to ma sens jak połowa prac będzie Twoja, będziesz rywalizował sam ze sobą  ? Wydaje mi się, że 2 wystarczą w zupełności. Możesz wystawić ile chcesz, Twoja wola, ja ise nie znam, ja tutaj tylko sprzątam
? Wydaje mi się, że 2 wystarczą w zupełności. Możesz wystawić ile chcesz, Twoja wola, ja ise nie znam, ja tutaj tylko sprzątam 

? Wydaje mi się, że 2 wystarczą w zupełności. Możesz wystawić ile chcesz, Twoja wola, ja ise nie znam, ja tutaj tylko sprzątam
No no, chłopaki się ostro wzięli za malowanie  Fajnie, że tyle prac się pojawiło!
 Fajnie, że tyle prac się pojawiło!

Fajnie, że tyle prac się pojawiło!
 Fajnie, że tyle prac się pojawiło!- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
To Twoja zasługa.ctan pisze:No no, chłopaki się ostro wzięli za malowanieFajnie, że tyle prac się pojawiło!