Play Mini Of The Month XXXV
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
mate85 pisze:Lord na lektyce niesionej przez 4 stormverminy. To nie moja figura
A to nie jest tak że PMotM z założenia jest przeznaczone tylko i wyłącznie dla "własnych" figurek? zero komercji? Tzn żeby nie było że jak mam coś przeciwko ale... wydaje mi się że sto lat temu takie zasady zostały ustalone a nie pamiętam żeby były zmieniane...Rasti pisze:Tiaa, łapie się. Jest w granicach "normalnych" mountów.
To na zdjęciu to nie moje figurka tylko przykład a Lorda maluje dla siebie.Niko pisze: A to nie jest tak że PMotM z założenia jest przeznaczone tylko i wyłącznie dla "własnych" figurek? zero komercji? Tzn żeby nie było że jak mam coś przeciwko ale... wydaje mi się że sto lat temu takie zasady zostały ustalone a nie pamiętam żeby były zmieniane...
no to wychodzi na to że jestem GUPI i już przestaję się odzywać
Znaczy się wiesz, jak chcesz możesz wystawić wszystkie, ale jaki to ma sens jak połowa prac będzie Twoja, będziesz rywalizował sam ze sobą ? Wydaje mi się, że 2 wystarczą w zupełności. Możesz wystawić ile chcesz, Twoja wola, ja ise nie znam, ja tutaj tylko sprzątam
No no, chłopaki się ostro wzięli za malowanie Fajnie, że tyle prac się pojawiło!
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
To Twoja zasługa.ctan pisze:No no, chłopaki się ostro wzięli za malowanie Fajnie, że tyle prac się pojawiło!