Euro 2012 w piłkę nożną
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Euro 2012 w piłkę nożną
Mecz, który powinniśmy wygrać .... i to w pierwszej połowie. Niewykorzystane sytuacje mszczą się. I tak było dzisiaj.
A do tego Smuda, który żadnych zmian nie robił. No w ogóle paranoja.
A do tego Smuda, który żadnych zmian nie robił. No w ogóle paranoja.
W drugiej połowie ci goście nie wiedzieli gdzie są. Biegali taki random, że ja nie moge... makabra jakaś. OMG PIŁKA UCIEKAMY!!!
grali ładnie 1 połowę, remis tez imo jest ok
druga połowa lipa, ciekawe co zagrają dzisiaj rywale, błędy poprawią to będzie lepiej, w 2 połowie jakoś akcji nie było specjalnie i nie grali już tak szybko
trochę szczęsny mu popsuł plan zmian pewnie, nie wiadomo było co będzie na boisku, żeby decydować na wpuszczanie napastników pewnie![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
trochę szczęsny mu popsuł plan zmian pewnie, nie wiadomo było co będzie na boisku, żeby decydować na wpuszczanie napastników pewnie
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ale przynajmniej nie było nudno. Sędzia był jak taki MG, który ma akurat zły dzień i drużynie nic przez to nie wychodzi...
Jak wygląda kwestia czerwonych kartek? Szczęsny będzie mógł zagrać w kolejnym meczu, czy X meczy pauzuje?
Szczęsny zawalił pierwszą bramkę. Nie miał szans dojść do piłki odchodzącej, ale wyszedł... brawo dla niego :-/
przy czerwonej kartce był ewidentny błąd obrony, ale Szczęsny mógł też inaczej powstrzymać przeciwnika, dać mu przyjąć i od razu rzucić się pod nogi, lub jak wchodził w niego to bokiem z rękoma wyciągniętymi do przodu... Może też byłby faul, ale niekoniecznie na czerwoną jeszcze...
Ogólnie frajersko daliśmy sobie wybić zwycięstwo z rąk, nie udało się dobić Greków...
Słabo grał Murawski, słabo Perquis...
Brakowało mi zmiany wcześniej, żeby wszedł na boisko Grosicki, który jest szybki i na zmęczonych Greków byłby idealny.
W drugiej połowie brakowało mi większej ilości zrywów z prawej strony... Piszczek i Błaszczykowski przyspieszyli po dwa razy i były z tego ładne dośrodkowania... a tak to kiepawo...
Jednakże remis nie jest zły, ważne że mamy punkt, Grecy nie odskoczyli, musimy spokojnie szarpać punkty z innymi i będzie dobrze![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
przy czerwonej kartce był ewidentny błąd obrony, ale Szczęsny mógł też inaczej powstrzymać przeciwnika, dać mu przyjąć i od razu rzucić się pod nogi, lub jak wchodził w niego to bokiem z rękoma wyciągniętymi do przodu... Może też byłby faul, ale niekoniecznie na czerwoną jeszcze...
Ogólnie frajersko daliśmy sobie wybić zwycięstwo z rąk, nie udało się dobić Greków...
Słabo grał Murawski, słabo Perquis...
Brakowało mi zmiany wcześniej, żeby wszedł na boisko Grosicki, który jest szybki i na zmęczonych Greków byłby idealny.
W drugiej połowie brakowało mi większej ilości zrywów z prawej strony... Piszczek i Błaszczykowski przyspieszyli po dwa razy i były z tego ładne dośrodkowania... a tak to kiepawo...
Jednakże remis nie jest zły, ważne że mamy punkt, Grecy nie odskoczyli, musimy spokojnie szarpać punkty z innymi i będzie dobrze
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Co to za mecz, ze w przerwie mieliśmy 95% szans na wygraną, a po meczu mieliśmy farta, że nie było 1:3. Grecy zdobyli prawidłową bramkę, nie było spalonego, do tego mogły być nawet dwa karne dla Greków ( ręka Perquisa )
To że Szczesny nie zagra to pikuś, chłopaki muszą lepiej rozkładać siły na 90 minut, bo w drugiej połowie była masakra. Moim zdaniem Szczęsny nie wyjdzie już nawet na Czechów. Popełnił poważne błędy.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
To że Szczesny nie zagra to pikuś, chłopaki muszą lepiej rozkładać siły na 90 minut, bo w drugiej połowie była masakra. Moim zdaniem Szczęsny nie wyjdzie już nawet na Czechów. Popełnił poważne błędy.
Ostatnio zmieniony 8 cze 2012, o 19:09 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Jakby to była nieuznana bramka dla nas to byście mówili odwrotnie
Perquis w głębi pola stał na równi z lewo skrzydłowym greków, ale dla pewności przewinę sobie do tego fragmentu ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
No szkoda, ze tak wyszło. Ale i tak się cieszę, bo przez chwilę myślałem, ze serio to wdupimy ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Mam zapauzane na tej akcji
nie ma spalonego. samaras podał jakoś plecami i Wasyl ma kolano wysunięte na równi z ręką Greka
obaj są idealnie dwa cale od lini skoszenia trawy na 11 metrze
( zmierzone oryginalną miarką gw )
( kamera nie jest prostopadle do boiska i faktycznie jest złudzenie, żę grek jest wysunięty )
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Ja już miałem gotowego angry posta i tylko czekałem na wykonanie karnegoNo szkoda, ze tak wyszło. Ale i tak się cieszę, bo przez chwilę myślałem, ze serio to wdupimy
Ostatnio zmieniony 8 cze 2012, o 19:18 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP
Musimy zrobić Ci zrzutkę na lepszy telewizor. U mnie jest inaczej.Robson pisze:Mam zapauzane na tej akcjinie ma spalonego. samaras podał jakoś plecami i Wasyl ma kolano wysunięte na równi z ręką Greka
obaj są idealnie dwa cale od lini skoszenia trawy na 11 metrze
( zmierzone oryginalną miarką gw )
( kamera nie jest prostopadle do boiska i faktycznie jest złudzenie, żę grek jest wysunięty )
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()