Euro 2012 w piłkę nożną

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Ingen175
Kradziej

Re: Euro 2012 w piłkę nożną

Post autor: Ingen175 »

Mecz, który powinniśmy wygrać .... i to w pierwszej połowie. Niewykorzystane sytuacje mszczą się. I tak było dzisiaj.
A do tego Smuda, który żadnych zmian nie robił. No w ogóle paranoja.

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

W drugiej połowie ci goście nie wiedzieli gdzie są. Biegali taki random, że ja nie moge... makabra jakaś. OMG PIŁKA UCIEKAMY!!!

misha
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: misha »

grali ładnie 1 połowę, remis tez imo jest ok :) druga połowa lipa, ciekawe co zagrają dzisiaj rywale, błędy poprawią to będzie lepiej, w 2 połowie jakoś akcji nie było specjalnie i nie grali już tak szybko

trochę szczęsny mu popsuł plan zmian pewnie, nie wiadomo było co będzie na boisku, żeby decydować na wpuszczanie napastników pewnie :)
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Ale przynajmniej nie było nudno. Sędzia był jak taki MG, który ma akurat zły dzień i drużynie nic przez to nie wychodzi...

Ingen175
Kradziej

Post autor: Ingen175 »

Remis nie jest zły, ale nie o to chodzi. Mamy wyjść z grupy. Rosja to bardzo twardy przeciwnik, a i Czechy nie są łatwe.
Ten mecz trzeba było wygrać ...

Slayer
Chuck Norris

Post autor: Slayer »

Pierwsza bitwa 10:10 a potem to trzeba i maski założyć :D

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

Jedynie szacun tutaj należy się Tytoniowi. Jak można tak zepsuć grę po pierwszej połowie?

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Jak wygląda kwestia czerwonych kartek? Szczęsny będzie mógł zagrać w kolejnym meczu, czy X meczy pauzuje?

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Post autor: Pająk »

Szczęsny zawalił pierwszą bramkę. Nie miał szans dojść do piłki odchodzącej, ale wyszedł... brawo dla niego :-/

przy czerwonej kartce był ewidentny błąd obrony, ale Szczęsny mógł też inaczej powstrzymać przeciwnika, dać mu przyjąć i od razu rzucić się pod nogi, lub jak wchodził w niego to bokiem z rękoma wyciągniętymi do przodu... Może też byłby faul, ale niekoniecznie na czerwoną jeszcze...

Ogólnie frajersko daliśmy sobie wybić zwycięstwo z rąk, nie udało się dobić Greków...

Słabo grał Murawski, słabo Perquis...

Brakowało mi zmiany wcześniej, żeby wszedł na boisko Grosicki, który jest szybki i na zmęczonych Greków byłby idealny.

W drugiej połowie brakowało mi większej ilości zrywów z prawej strony... Piszczek i Błaszczykowski przyspieszyli po dwa razy i były z tego ładne dośrodkowania... a tak to kiepawo...

Jednakże remis nie jest zły, ważne że mamy punkt, Grecy nie odskoczyli, musimy spokojnie szarpać punkty z innymi i będzie dobrze :-D

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

Co to za mecz, ze w przerwie mieliśmy 95% szans na wygraną, a po meczu mieliśmy farta, że nie było 1:3. Grecy zdobyli prawidłową bramkę, nie było spalonego, do tego mogły być nawet dwa karne dla Greków ( ręka Perquisa ) :shock:
To że Szczesny nie zagra to pikuś, chłopaki muszą lepiej rozkładać siły na 90 minut, bo w drugiej połowie była masakra. Moim zdaniem Szczęsny nie wyjdzie już nawet na Czechów. Popełnił poważne błędy.
Ostatnio zmieniony 8 cze 2012, o 19:09 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Robson pisze:. Grecy zdobyli prawidłową bramkę, nie było spalonego
Idź do okulisty. :wink:
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

na spalonym był ten który dośrodkował...

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Pająk pisze:na spalonym był ten który dośrodkował...
Dokładnie.
GrimgorIronhide pisze:

Robson
Niszczyciel Światów

Jakby to była nieuznana bramka dla nas to byście mówili odwrotnie :) Perquis w głębi pola stał na równi z lewo skrzydłowym greków, ale dla pewności przewinę sobie do tego fragmentu :D
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Pająk
Masakrator

Robson... serio... Zobacz sobie powtórki :P przy przedłużeniu bodajże przez Samarasa był już na spalonym...

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

No szkoda, ze tak wyszło. Ale i tak się cieszę, bo przez chwilę myślałem, ze serio to wdupimy :D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Robson
Niszczyciel Światów

Mam zapauzane na tej akcji :D nie ma spalonego. samaras podał jakoś plecami i Wasyl ma kolano wysunięte na równi z ręką Greka :) obaj są idealnie dwa cale od lini skoszenia trawy na 11 metrze :) ( zmierzone oryginalną miarką gw ) :mrgreen: ( kamera nie jest prostopadle do boiska i faktycznie jest złudzenie, żę grek jest wysunięty )

No szkoda, ze tak wyszło. Ale i tak się cieszę, bo przez chwilę myślałem, ze serio to wdupimy
Ja już miałem gotowego angry posta i tylko czekałem na wykonanie karnego :D
Ostatnio zmieniony 8 cze 2012, o 19:18 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Robson pisze:Mam zapauzane na tej akcji :D nie ma spalonego. samaras podał jakoś plecami i Wasyl ma kolano wysunięte na równi z ręką Greka :) obaj są idealnie dwa cale od lini skoszenia trawy na 11 metrze :) ( zmierzone oryginalną miarką gw ) :mrgreen: ( kamera nie jest prostopadle do boiska i faktycznie jest złudzenie, żę grek jest wysunięty )
Musimy zrobić Ci zrzutkę na lepszy telewizor. U mnie jest inaczej. :mrgreen:
GrimgorIronhide pisze:

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Robson mierzy miarką GW ekran TV/monitora... Dobrze, że liniowym nie jest na meczu :D

Poza tym mecz nieważny, Hołdys się objawił!
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Robson
Niszczyciel Światów

Może nie ten mecz oglądałeś :D
RIP

Zablokowany