Euro 2012 w piłkę nożną
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Euro 2012 w piłkę nożną
Mecz, który powinniśmy wygrać .... i to w pierwszej połowie. Niewykorzystane sytuacje mszczą się. I tak było dzisiaj.
A do tego Smuda, który żadnych zmian nie robił. No w ogóle paranoja.
A do tego Smuda, który żadnych zmian nie robił. No w ogóle paranoja.
W drugiej połowie ci goście nie wiedzieli gdzie są. Biegali taki random, że ja nie moge... makabra jakaś. OMG PIŁKA UCIEKAMY!!!
grali ładnie 1 połowę, remis tez imo jest ok druga połowa lipa, ciekawe co zagrają dzisiaj rywale, błędy poprawią to będzie lepiej, w 2 połowie jakoś akcji nie było specjalnie i nie grali już tak szybko
trochę szczęsny mu popsuł plan zmian pewnie, nie wiadomo było co będzie na boisku, żeby decydować na wpuszczanie napastników pewnie
trochę szczęsny mu popsuł plan zmian pewnie, nie wiadomo było co będzie na boisku, żeby decydować na wpuszczanie napastników pewnie
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ale przynajmniej nie było nudno. Sędzia był jak taki MG, który ma akurat zły dzień i drużynie nic przez to nie wychodzi...
Jak wygląda kwestia czerwonych kartek? Szczęsny będzie mógł zagrać w kolejnym meczu, czy X meczy pauzuje?
Szczęsny zawalił pierwszą bramkę. Nie miał szans dojść do piłki odchodzącej, ale wyszedł... brawo dla niego :-/
przy czerwonej kartce był ewidentny błąd obrony, ale Szczęsny mógł też inaczej powstrzymać przeciwnika, dać mu przyjąć i od razu rzucić się pod nogi, lub jak wchodził w niego to bokiem z rękoma wyciągniętymi do przodu... Może też byłby faul, ale niekoniecznie na czerwoną jeszcze...
Ogólnie frajersko daliśmy sobie wybić zwycięstwo z rąk, nie udało się dobić Greków...
Słabo grał Murawski, słabo Perquis...
Brakowało mi zmiany wcześniej, żeby wszedł na boisko Grosicki, który jest szybki i na zmęczonych Greków byłby idealny.
W drugiej połowie brakowało mi większej ilości zrywów z prawej strony... Piszczek i Błaszczykowski przyspieszyli po dwa razy i były z tego ładne dośrodkowania... a tak to kiepawo...
Jednakże remis nie jest zły, ważne że mamy punkt, Grecy nie odskoczyli, musimy spokojnie szarpać punkty z innymi i będzie dobrze
przy czerwonej kartce był ewidentny błąd obrony, ale Szczęsny mógł też inaczej powstrzymać przeciwnika, dać mu przyjąć i od razu rzucić się pod nogi, lub jak wchodził w niego to bokiem z rękoma wyciągniętymi do przodu... Może też byłby faul, ale niekoniecznie na czerwoną jeszcze...
Ogólnie frajersko daliśmy sobie wybić zwycięstwo z rąk, nie udało się dobić Greków...
Słabo grał Murawski, słabo Perquis...
Brakowało mi zmiany wcześniej, żeby wszedł na boisko Grosicki, który jest szybki i na zmęczonych Greków byłby idealny.
W drugiej połowie brakowało mi większej ilości zrywów z prawej strony... Piszczek i Błaszczykowski przyspieszyli po dwa razy i były z tego ładne dośrodkowania... a tak to kiepawo...
Jednakże remis nie jest zły, ważne że mamy punkt, Grecy nie odskoczyli, musimy spokojnie szarpać punkty z innymi i będzie dobrze
Co to za mecz, ze w przerwie mieliśmy 95% szans na wygraną, a po meczu mieliśmy farta, że nie było 1:3. Grecy zdobyli prawidłową bramkę, nie było spalonego, do tego mogły być nawet dwa karne dla Greków ( ręka Perquisa )
To że Szczesny nie zagra to pikuś, chłopaki muszą lepiej rozkładać siły na 90 minut, bo w drugiej połowie była masakra. Moim zdaniem Szczęsny nie wyjdzie już nawet na Czechów. Popełnił poważne błędy.
To że Szczesny nie zagra to pikuś, chłopaki muszą lepiej rozkładać siły na 90 minut, bo w drugiej połowie była masakra. Moim zdaniem Szczęsny nie wyjdzie już nawet na Czechów. Popełnił poważne błędy.
Ostatnio zmieniony 8 cze 2012, o 19:09 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Jakby to była nieuznana bramka dla nas to byście mówili odwrotnie Perquis w głębi pola stał na równi z lewo skrzydłowym greków, ale dla pewności przewinę sobie do tego fragmentu
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
No szkoda, ze tak wyszło. Ale i tak się cieszę, bo przez chwilę myślałem, ze serio to wdupimy
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Mam zapauzane na tej akcji nie ma spalonego. samaras podał jakoś plecami i Wasyl ma kolano wysunięte na równi z ręką Greka obaj są idealnie dwa cale od lini skoszenia trawy na 11 metrze ( zmierzone oryginalną miarką gw ) ( kamera nie jest prostopadle do boiska i faktycznie jest złudzenie, żę grek jest wysunięty )
Ja już miałem gotowego angry posta i tylko czekałem na wykonanie karnegoNo szkoda, ze tak wyszło. Ale i tak się cieszę, bo przez chwilę myślałem, ze serio to wdupimy
Ostatnio zmieniony 8 cze 2012, o 19:18 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP
Musimy zrobić Ci zrzutkę na lepszy telewizor. U mnie jest inaczej.Robson pisze:Mam zapauzane na tej akcji nie ma spalonego. samaras podał jakoś plecami i Wasyl ma kolano wysunięte na równi z ręką Greka obaj są idealnie dwa cale od lini skoszenia trawy na 11 metrze ( zmierzone oryginalną miarką gw ) ( kamera nie jest prostopadle do boiska i faktycznie jest złudzenie, żę grek jest wysunięty )
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony