Arena Śmierci nr 31 - Płonące Piaski Khemri
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Re: Arena Śmierci nr 31 - Płonące Piaski Khemri
Narazie willard, potem coś imba 

-
- Wałkarz
Witam, nie ukrywam, że właśnie z myślą o tej arenie założyłem konto na forum i mam pytanko, czy można wystawiać magów?
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Jeśli będę prowadził następną Arenę (a pewnie będę), to magowie zostaną dopuszczeni. 
Dziękuję wszystkim za miłe słowo o walkach.
Następnym razem postaram się jeszcze bardziej.

Dziękuję wszystkim za miłe słowo o walkach.

- GrimgorIronhide
- Masakrator
Czekamy na 32 Mistrzu
.

Jeśli nie zachwieje to balansem a dostępne umiejętności oparte o te obecne, to wg mnie do "tysiącletniego wyszkolenia" dostęp powinny mieć jeszcze saurusi i skinki. I jeszcze pytanko:
czy ciężki pancerz spowalnia ruchy? Bez wchodzenia w szczegóły, tylko tak lub nie;)
czy ciężki pancerz spowalnia ruchy? Bez wchodzenia w szczegóły, tylko tak lub nie;)
WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN
- Naviedzony
Kilka uwag technicznych:
- noszenie każdego pancerza spowalnia (bardziej lub mniej w zależności od rodzaju)
- modyfikatory wynikające z używanej broni i noszonego pancerza są różne dla różnych ras
- warunki atmosferyczne były losowane
- MG nie nagina statystyki dla potrzeby Areny. Warto się jednak starać, bo udzielanie się jest punktowane.
- opis (szczególnie ciosów kończących) jest często nieco podkoloryzowany, żeby było ciekawiej, realistyczniej i bardziej efektownie.

Jeśli to ja będę prowadził Arenę Śmierci nr 32, gra zacznie się nie wcześniej niż po sesji letniej. Przykro mi dziewczyny i chłopaki, ale teraz pochłoną mnie studia i nie dam rady pociągnąć Areny. Chyba, że ktoś zrobi to za mnie. Chomikozo? Nindza? Majestic?
- noszenie każdego pancerza spowalnia (bardziej lub mniej w zależności od rodzaju)
- modyfikatory wynikające z używanej broni i noszonego pancerza są różne dla różnych ras
- warunki atmosferyczne były losowane
- MG nie nagina statystyki dla potrzeby Areny. Warto się jednak starać, bo udzielanie się jest punktowane.
- opis (szczególnie ciosów kończących) jest często nieco podkoloryzowany, żeby było ciekawiej, realistyczniej i bardziej efektownie.
Zastanowię się nad tym.to wg mnie do "tysiącletniego wyszkolenia" dostęp powinny mieć jeszcze saurusi i skinki.

Jeśli to ja będę prowadził Arenę Śmierci nr 32, gra zacznie się nie wcześniej niż po sesji letniej. Przykro mi dziewczyny i chłopaki, ale teraz pochłoną mnie studia i nie dam rady pociągnąć Areny. Chyba, że ktoś zrobi to za mnie. Chomikozo? Nindza? Majestic?
Nie mam już zbyt wiele obowiązków... wiec tym razem będę mógł to pociągnąć do końca, tylko znajdę notatki z poprzedniej areny i to zrobię
Z tym, że najwcześniej od pojutrze. Si?
O ile oczywiście jestem w stanie w jakiejkolwiek materii dorównać innym prowadzącym

O ile oczywiście jestem w stanie w jakiejkolwiek materii dorównać innym prowadzącym

Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
hyhy
Oby nie było takiej potrzeby 

Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
- Naviedzony
Czekam na Arenę! My z Chomikozem zawsze jesteśmy chętni pomóc, jak coś.
Na następnej Arenie prowadzonej przeze mnie pojawią się już wierzchowce i magowie. I może jeszcze coś nowego.
Na następnej Arenie prowadzonej przeze mnie pojawią się już wierzchowce i magowie. I może jeszcze coś nowego.

- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Inżynier imperialny z great cannonem xD
- Naviedzony
Pomyślmy... Bretoński wieśniak. Ekwipunek: Trebuchet. 

Nie rozumiem tylko, dla czego bretoński rycerz nie może nosic pancerza płytowego a rycerze imperialni mogą?
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- Naviedzony
Bo to imperialna technologia Full Plate Armour, której Bretończycy jeszcze od nich nie kupili/ukradli. 

- Naviedzony
Och, to przecież świat fantasy. Tutaj można sobie tłumaczyć różne niespójności magią i upodobaniami rasowymi.