Arena Śmierci nr 31 - Płonące Piaski Khemri

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Re: Arena Śmierci nr 31 - Płonące Piaski Khemri

Post autor: kubencjusz »

Narazie willard, potem coś imba :D

skaventail
Wałkarz

Post autor: skaventail »

Witam, nie ukrywam, że właśnie z myślą o tej arenie założyłem konto na forum i mam pytanko, czy można wystawiać magów?

Majestic
Falubaz

Post autor: Majestic »

To zależy od każdej areny z osobna. Raz autor pozwala na wystawienie maga, raz nie.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Jeśli będę prowadził następną Arenę (a pewnie będę), to magowie zostaną dopuszczeni. :)

Dziękuję wszystkim za miłe słowo o walkach. :) Następnym razem postaram się jeszcze bardziej.

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

Czekamy na 32 Mistrzu =D> .

Awatar użytkownika
Byqu
Masakrator

Post autor: Byqu »

Jeśli nie zachwieje to balansem a dostępne umiejętności oparte o te obecne, to wg mnie do "tysiącletniego wyszkolenia" dostęp powinny mieć jeszcze saurusi i skinki. I jeszcze pytanko:
czy ciężki pancerz spowalnia ruchy? Bez wchodzenia w szczegóły, tylko tak lub nie;)
WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Kilka uwag technicznych:
- noszenie każdego pancerza spowalnia (bardziej lub mniej w zależności od rodzaju)
- modyfikatory wynikające z używanej broni i noszonego pancerza są różne dla różnych ras
- warunki atmosferyczne były losowane
- MG nie nagina statystyki dla potrzeby Areny. Warto się jednak starać, bo udzielanie się jest punktowane.
- opis (szczególnie ciosów kończących) jest często nieco podkoloryzowany, żeby było ciekawiej, realistyczniej i bardziej efektownie.
to wg mnie do "tysiącletniego wyszkolenia" dostęp powinny mieć jeszcze saurusi i skinki.
Zastanowię się nad tym. :)

Jeśli to ja będę prowadził Arenę Śmierci nr 32, gra zacznie się nie wcześniej niż po sesji letniej. Przykro mi dziewczyny i chłopaki, ale teraz pochłoną mnie studia i nie dam rady pociągnąć Areny. Chyba, że ktoś zrobi to za mnie. Chomikozo? Nindza? Majestic?

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Ja w tej sytuacji robię wight kinga, w ogóle pomysł z finałową sceną był ekstra.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

nindza77
Wodzirej

Post autor: nindza77 »

Nie mam już zbyt wiele obowiązków... wiec tym razem będę mógł to pociągnąć do końca, tylko znajdę notatki z poprzedniej areny i to zrobię :) Z tym, że najwcześniej od pojutrze. Si?

O ile oczywiście jestem w stanie w jakiejkolwiek materii dorównać innym prowadzącym ;)
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).

Awatar użytkownika
Chomikozo
Chuck Norris

Post autor: Chomikozo »

Jak nie dasz rady dokończyć to służę pomocą :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 9 cze 2012, o 19:50 przez Chomikozo, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawdziwy krasnolud gardzi słonecznikiem.

nindza77
Wodzirej

Post autor: nindza77 »

hyhy :D Oby nie było takiej potrzeby :)
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Czekam na Arenę! My z Chomikozem zawsze jesteśmy chętni pomóc, jak coś.

Na następnej Arenie prowadzonej przeze mnie pojawią się już wierzchowce i magowie. I może jeszcze coś nowego. ;)

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Inżynier imperialny z great cannonem xD

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Pomyślmy... Bretoński wieśniak. Ekwipunek: Trebuchet. :D

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Nie rozumiem tylko, dla czego bretoński rycerz nie może nosic pancerza płytowego a rycerze imperialni mogą?
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Bo to imperialna technologia Full Plate Armour, której Bretończycy jeszcze od nich nie kupili/ukradli. ;)

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Bo Bretonia, mimo, że leży tuż obok Imperium jest ciemnogrodem zacofanym o jakieś 300 lat, tylko dlatego, że nie potrafili wyszkolić szpiegów przemysłowych. :roll:
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Och, to przecież świat fantasy. Tutaj można sobie tłumaczyć różne niespójności magią i upodobaniami rasowymi.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Dopiero teraz miałem okazję ogarnąć finał. Prze epickość się po prostu przelewała między wierszami =D> =D> =D>

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Dziękuję! :)

ODPOWIEDZ