No jest to jeden z gorszych paringów dla mnieGremlin pisze:mam nadzieje, ze nie bedziecie tutaj zaraz dowodzic przegietości krasków...

No jest to jeden z gorszych paringów dla mnieGremlin pisze:mam nadzieje, ze nie bedziecie tutaj zaraz dowodzic przegietości krasków...
+ milionPiotrB pisze:DLATEGO LUDZIE - MALUJCIE FIGURKI
Fluffy zabił sobie dużego maga dzięki grzybom w bitwie ze mnąPiotrB pisze: a 1 i ewentualna rana są za małą karą...
E tam, gadasz glupoty. Przez pierwsze dwie bitwy wczoraj, mój czwartopoziomowy mag rzucał gałę na grzybie przy każdym pierwszym rzucaniu czaru. Tak, 11 razy pod rząd (nie dożyl szóstej tury w pierwszej bitwie) Grałem praktycznie bez magii, a grzyby marnowały kości i zabijały mi szamanówJeśli chodzi o O&G moim zdaniem twórcy Euro popełnili błąd - najpierw kazali liczyć grzyby do limitu PD a teraz to odwołali - efekt jest taki ,że zielone miażdżą magią nawet HE... kostka do każdego czaru jest straszna - a 1 i ewentualna rana są za małą karą... Każda PD w tej grze kosztuje 25 pkt - tak więc O&G mają do dyspozycji +100 pkt co turę - a jeszcze jakiś debil stwierdził ,że O&G są za słabe i dołożył im dodatkowe 100 pkt:) Duży spokój:)