KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Re: KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011

Post autor: PiotrB »

oczywiście Górken będzie płakał ale uważam ,że Euro daje minimum szans na jakąś wyrównaną walkę ...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Euro, sklep ustalił.
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
X.Maciek
Falubaz

Post autor: X.Maciek »

Ale normalne euro czy 2800 euro? Bo jeśli to drugie to te ograniczenia są nieprzemyślane raczej. Jeśli to pierwsze to chyba najuczciwszy format w tym momencie. Bo nie oszukujmy się, ale organizatorzy troszkę zwalili. Można było wcześniej ten format wybrać, a nie jak już jest paring finałowy, tym bardziej że było na to już dużo czasu. Wybieranie formatu finału w tym momencie jest krzywdzące dla obu graczy.
"Armia baranów dowodzona przez lwa jest silniejsza niż armia lwów dowodzona przez barana"

Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

standardowe euro :) 2400

Tak było napisane na początku ligi x lat temu ;)
I fakt, to jest najbardziej uczciwy format ze wszystkich. Wystarczy spojrzeć ile turniejów jest organizowane na euro. Na pewno nie bez powodu.
F.N.

Awatar użytkownika
X.Maciek
Falubaz

Post autor: X.Maciek »

No i git. To obstawiam Kosę w takim razie :P A Górken niech idzie plewić warzywniaki!
"Armia baranów dowodzona przez lwa jest silniejsza niż armia lwów dowodzona przez barana"

Obrazek

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Taki jesteś pewien? Stawiam dychę na Górkena, wchodzisz? :D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

5 zeta na Kosę!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

-Qc- pisze:5 zeta na Kosę!
Ja na niego nie stawiam po tym jak widzialem jakiego ma farta w kosciach :). Podczas gry znim czułem sie jakbym mial 2 osoby przeciw sobie Jego plus kosci :)

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Raczej Ty miałes pecha (wybuchajaca helka i lord zabity jednym baniszmentem, co prawda S6 ale ward3+ ;)

a WL krojący jazde korna to standard :D
F.N.

Andrzej
Pan Spamu

Akurat zabijanie lorda z banismentu to standard, zwłaszcza z s6 :)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Walczcie jak mężczyźni ! to jest finał ligi a nie turniej i macanie sie po jajach. 2800 - 2999 open z przycięta magią to jest mocna i dobra rzecz, a master w Kozłowie pokazał że nie ma z tym problemów ... i obaj zmieścicie smoki :D
pod warunkiem że Kosa w końcu przyjdzie po figurki.
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Andrzej pisze:Akurat zabijanie lorda z banismentu to standard, zwłaszcza z s6 :)
raczej 1,27 rany na jeden banishment
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Andrzej
Pan Spamu

Raczej 3 rany jak ja go rzucam :D

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

No bo to jest takie statystyczne 9 hitów, przebic jest 8, saveów na 4+ jest 4 a saveów na 3+ z przerzutem nie ma żadnego max jeden, nie Andrew?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Andrzej
Pan Spamu

Dokładnie 8)

Albo bardziej epicko. Jest 9 hitów, ale rzucam 6 pał. Przeciwnik już rogal na gębie, a tu jeb, As nie zdane, wardy nie zdane i do piachu :D

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Andrzej pisze:Dokładnie 8)

Albo bardziej epicko. Jest 9 hitów, ale rzucam 6 pał. Przeciwnik już rogal na gębie, a tu jeb, As nie zdane, wardy nie zdane i do piachu :D

zawsze po takim śnie budzę się z niesmakiem w ustach :mrgreen: :mrgreen: Ostatni mi się śniło ,że mój generał imperialny na gryfie zabił wampira! Też macie takie sny? :mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Andrzej
Pan Spamu

Nie, mi śnią się gołe baby :mrgreen: Chyba bym poszedł do lekarza, gdyby śniły mi się figurki :)

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

Ojjj, Andrzejku bo powiem mamie:D
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja

Andrzej
Pan Spamu

Górken, jesteś pijany, kładź się do łóżka :D

Awatar użytkownika
michal
Chuck Norris

Post autor: michal »

Wy śpicie razem? :shock: To pytanie zresztą już chyba gdzieś kiedyś padło... 8)

ODPOWIEDZ