KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
Re: KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
oczywiście Górken będzie płakał ale uważam ,że Euro daje minimum szans na jakąś wyrównaną walkę ...
Euro, sklep ustalił.
Ale normalne euro czy 2800 euro? Bo jeśli to drugie to te ograniczenia są nieprzemyślane raczej. Jeśli to pierwsze to chyba najuczciwszy format w tym momencie. Bo nie oszukujmy się, ale organizatorzy troszkę zwalili. Można było wcześniej ten format wybrać, a nie jak już jest paring finałowy, tym bardziej że było na to już dużo czasu. Wybieranie formatu finału w tym momencie jest krzywdzące dla obu graczy.
standardowe euro 2400
Tak było napisane na początku ligi x lat temu
I fakt, to jest najbardziej uczciwy format ze wszystkich. Wystarczy spojrzeć ile turniejów jest organizowane na euro. Na pewno nie bez powodu.
Tak było napisane na początku ligi x lat temu
I fakt, to jest najbardziej uczciwy format ze wszystkich. Wystarczy spojrzeć ile turniejów jest organizowane na euro. Na pewno nie bez powodu.
5 zeta na Kosę!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Ja na niego nie stawiam po tym jak widzialem jakiego ma farta w kosciach . Podczas gry znim czułem sie jakbym mial 2 osoby przeciw sobie Jego plus kosci-Qc- pisze:5 zeta na Kosę!
Raczej Ty miałes pecha (wybuchajaca helka i lord zabity jednym baniszmentem, co prawda S6 ale ward3+
a WL krojący jazde korna to standard
a WL krojący jazde korna to standard
Walczcie jak mężczyźni ! to jest finał ligi a nie turniej i macanie sie po jajach. 2800 - 2999 open z przycięta magią to jest mocna i dobra rzecz, a master w Kozłowie pokazał że nie ma z tym problemów ... i obaj zmieścicie smoki
pod warunkiem że Kosa w końcu przyjdzie po figurki.
pod warunkiem że Kosa w końcu przyjdzie po figurki.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
No bo to jest takie statystyczne 9 hitów, przebic jest 8, saveów na 4+ jest 4 a saveów na 3+ z przerzutem nie ma żadnego max jeden, nie Andrew?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Dokładnie
Albo bardziej epicko. Jest 9 hitów, ale rzucam 6 pał. Przeciwnik już rogal na gębie, a tu jeb, As nie zdane, wardy nie zdane i do piachu
Albo bardziej epicko. Jest 9 hitów, ale rzucam 6 pał. Przeciwnik już rogal na gębie, a tu jeb, As nie zdane, wardy nie zdane i do piachu
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Andrzej pisze:Dokładnie
zawsze po takim śnie budzę się z niesmakiem w ustach Ostatni mi się śniło ,że mój generał imperialny na gryfie zabił wampira! Też macie takie sny?
Nie, mi śnią się gołe baby Chyba bym poszedł do lekarza, gdyby śniły mi się figurki
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.