Podstawka fajowa - a figurka...tyle juz tego na żywo widziałem ze nie bede komentował

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
ctan pisze:Eeee.... to widzę, że już chyba nie będę wrzucał fotek bo się nudzicie.....
Eeeeeee..... beastmeni się nie sprzedadzą na ebayu, ani nikt nigdy nie pytał o takie ludziki do pomalowania... Samemu też mnie jakoś specjalnie nie ciągnie do kóz.wertyg pisze:Wow, mrok w **uj... Zapiera dech.
Jakiegoś beastmena kiedyś pomalujesz?Chętnie bym zobaczył jakiegoś z pod Twojego pędzla.
Tak, to z tych zestawów.General Baga pisze:o widzisz cos nowego![]()
Fajne to - ten paint set to jeden z tych zestawów (skora, czarny itd) tak?
Czym to sie rożni od innych farb?
A no i +1
Może jeszcze spróbować czymś w rodzaju assurmen bluectan pisze:
Btw. mogłem dodać trochę niebieskich odcieni na koniec goblinowi to był by bardziej mroczny/nocny
nie tylko Twoja... ff teżRasti pisze:Właśnie wchodząc na galerię C'tan'a moja przeglądarka Chroma wykryła niebezpieczeństwo![]()
No i gobosek fajny, klimacik ma.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Jednym kolorem to by było ciężko. To jest malowane zestawem 6 farb do malowania koloru czarnego Andrea Black Paint Set + biały (i kropki czerwonego).Morsereg pisze:ty uzywajac tylko dwoch kolorow (czerwonych oczu nie licze
) malujesz lepiej niz ja z cala paleta kolorow
pewnie nawet jednym kolorem by ci sie to udalo![]()
kurde, nie wiem o co chodzi w tym nocnym gobosie ale baaardzo mi sie podoba
No jasne, że możesz to pomalować to farbkami dowolnej firmy i to w dodatku tylko czarną i białą. Tylko tutaj w tym przypadku chodzi o oszczędność czasu. Ktoś daje ci gotowy zestaw do malowania, nie musisz myśleć który kolor teraz, jest napisane na farbce.smiejagreg pisze:Już nie kituj, c'tanie, że to tylko sprawa farbek z zestawu. Takie cuś można zrobić farbami z dowolnej w miarę porządnej firmy, tylko trzeba mieć tzw. iskrę bożą - i to jest właśnie sprawa tej iskry. Ale jest to dobry pomysł, żeby np na jakichś badziewiastych figsach po 50 gr/szt. poćwiczyć sobie malowanie z kontrastami , rozkładem światła , itp. Z tym, że kto ma na to czas
Ale może uda mi się zmusić do czegoś takiego
.