Galeria jak c'tan chlapie farbą...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- General Baga
- Kradziej
Re: Galeria jak c'tan chlapie farbą...
jest krew.....ale gdzie snieg?
Podstawka fajowa - a figurka...tyle juz tego na żywo widziałem ze nie bede komentował
Podstawka fajowa - a figurka...tyle juz tego na żywo widziałem ze nie bede komentował
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Eeee.... to widzę, że już chyba nie będę wrzucał fotek bo się nudzicie.....
ctan pisze:Eeee.... to widzę, że już chyba nie będę wrzucał fotek bo się nudzicie.....
Ja bynajmniej się nie nudzę zawsze patrzę czy czegoś nie wrzuciłeś, gdyż motywuje mnie to do malowania;-)
Chciałbym kiedyś osiągnąć przynajmniej minimalny poziom Twojego malowania.
PK w sumie jest takie samo jak PVP tylko jesteś czerwony i wszyscy chcą Cię zabić
Eeeeeee..... beastmeni się nie sprzedadzą na ebayu, ani nikt nigdy nie pytał o takie ludziki do pomalowania... Samemu też mnie jakoś specjalnie nie ciągnie do kóz.wertyg pisze:Wow, mrok w **uj... Zapiera dech.
Jakiegoś beastmena kiedyś pomalujesz? Chętnie bym zobaczył jakiegoś z pod Twojego pędzla.
Jak się tak nudzicie to pokażę wam coś czego jeszcze nie było, nocny goblin w nocy.... ;D
Kupiłem dziś farbki Andrea Black Paint Set i musiałem zobaczyć jak się tym mazia.... fajnie, ale bez szału w sumie.
- General Baga
- Kradziej
o widzisz cos nowego
Fajne to - ten paint set to jeden z tych zestawów (skora, czarny itd) tak?
Czym to sie rożni od innych farb?
A no i +1
A no i +1
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Piękny Wulfryk, naprawdę, może oszołomić . Zaś nocny goblin - to naprawdę NOCNY goblin - świetny pomysł i wykonanie, bardzo fajnie złapane światło, super praca .
Tak, to z tych zestawów.General Baga pisze:o widzisz cos nowego
A no i +1
No to jest przede wszystkim wygodne, bo na farbkach pisze, 1st highlight, 2nd highlight, base itd. Nawet małpa by nie miała problemu z malowaniem tym zestawem (no dobra, przyznaję, że na początku też miałem problem z ogarnięciem podpisanych farb )
Generalnie bardzo dobrze kryją, coś jak stare Foundation tylko rzadsze. Kolorami też się różnią od innych
Przyniosę te farbki do AjWajHaimu to se zobaczysz....
Btw. mogłem dodać trochę niebieskich odcieni na koniec goblinowi to był by bardziej mroczny/nocny
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Może jeszcze spróbować czymś w rodzaju assurmen blue ale Ty wiesz lepiej .ctan pisze:
Btw. mogłem dodać trochę niebieskich odcieni na koniec goblinowi to był by bardziej mroczny/nocny
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Ctan, tobie się nudzi ? Zapracowani ludzie nie mają tak zajebistych pomysłów
nie tylko Twoja... ff teżRasti pisze:Właśnie wchodząc na galerię C'tan'a moja przeglądarka Chroma wykryła niebezpieczeństwo
No i gobosek fajny, klimacik ma.
c'tan - hostujesz się u ruskich?
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
esz kur....... jakiś syf się do strony przyplątał.... :/ zaraz to będę załatwiał u dostawcy hostingu żeby to naprawili....
ty uzywajac tylko dwoch kolorow (czerwonych oczu nie licze ) malujesz lepiej niz ja z cala paleta kolorow
pewnie nawet jednym kolorem by ci sie to udalo
kurde, nie wiem o co chodzi w tym nocnym gobosie ale baaardzo mi sie podoba
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Już wiem co się stało ze stroną, jakiś syf się wplątał w kod, oczywiście syf pochodził z Rosji...
Strona już jest wyczyszczona (mam nadzieję, że wszystko wyczyściłem), zgłoszona do googla o zdjęcie czerwonej tabliczki.
Generalnie rzecz biorąc malowanie w czerni i bieli to fajne ćwiczenie, żeby nauczyć się robienia dobrych kontrastów
//edit
Strona jest już czysta od syfu typu malware i inne śmieci, już mogą spokojnie klikać ci co nie mają antywirusa
Strona już jest wyczyszczona (mam nadzieję, że wszystko wyczyściłem), zgłoszona do googla o zdjęcie czerwonej tabliczki.
Jednym kolorem to by było ciężko. To jest malowane zestawem 6 farb do malowania koloru czarnego Andrea Black Paint Set + biały (i kropki czerwonego).Morsereg pisze: ty uzywajac tylko dwoch kolorow (czerwonych oczu nie licze ) malujesz lepiej niz ja z cala paleta kolorow
Generalnie rzecz biorąc malowanie w czerni i bieli to fajne ćwiczenie, żeby nauczyć się robienia dobrych kontrastów
//edit
Strona jest już czysta od syfu typu malware i inne śmieci, już mogą spokojnie klikać ci co nie mają antywirusa
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Już nie kituj, c'tanie, że to tylko sprawa farbek z zestawu . Takie cuś można zrobić farbami z dowolnej w miarę porządnej firmy, tylko trzeba mieć tzw. iskrę bożą - i to jest właśnie sprawa tej iskry. Ale jest to dobry pomysł, żeby np na jakichś badziewiastych figsach po 50 gr/szt. poćwiczyć sobie malowanie z kontrastami , rozkładem światła , itp. Z tym, że kto ma na to czas Ale może uda mi się zmusić do czegoś takiego .
No jasne, że możesz to pomalować to farbkami dowolnej firmy i to w dodatku tylko czarną i białą. Tylko tutaj w tym przypadku chodzi o oszczędność czasu. Ktoś daje ci gotowy zestaw do malowania, nie musisz myśleć który kolor teraz, jest napisane na farbce.smiejagreg pisze:Już nie kituj, c'tanie, że to tylko sprawa farbek z zestawu . Takie cuś można zrobić farbami z dowolnej w miarę porządnej firmy, tylko trzeba mieć tzw. iskrę bożą - i to jest właśnie sprawa tej iskry. Ale jest to dobry pomysł, żeby np na jakichś badziewiastych figsach po 50 gr/szt. poćwiczyć sobie malowanie z kontrastami , rozkładem światła , itp. Z tym, że kto ma na to czas Ale może uda mi się zmusić do czegoś takiego .
Te figsy wcale nie są badziewiaste.... Jak się im przypatrzysz to są naprawdę fajnie i bardzo dokładnie wyrzeźbione (goby). To że tysiące ludzi kupiło te startery i miało te figsy (co za tym idzie są tanie jak barszcz) wcale nie oznacza, że są do dupy.
Wystarczy je dobrze pomalować i naprawdę mają swój urok.