Moje Dwarf-y
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Moje Dwarf-y
Spoko odpracujesz w kopalnii w Naggarond:P
PK w sumie jest takie samo jak PVP tylko jesteś czerwony i wszyscy chcą Cię zabić
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Oficjalnie dementuję plotkę jakoby mroczne elfy były kuzynami Elfów Wysokiego Rodu. Uczeni w piśmie elfowie odkryli, że rasa mrocznych elfów pochodzi od zmutowanych skavenów.Noire pisze:Natomiast zgodzę się z mym dalekim kuzynem z ulthuanu, że szkoda ze to nie inny palec:D
Model nie jest ani nowy ani brzydki. Skąd wogóle pomysł na to że jest nowy?Morsfinek pisze:Cieszę się, że są ludzie potrafiący z tak brzydkich, nowych modeli GW wykomnać tak dobrą pracę.
Całość bardzo fajna
Dołożyłbym więcej zieleniny
Wisła Kraków.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
True, ale i tak zdecydowanie wolę innego armijnego sztandarowego . Może niedługo się w końcu za niego wezmę .Sevi pisze:Model nie jest ani nowy ani brzydki.Morsfinek pisze:Cieszę się, że są ludzie potrafiący z tak brzydkich, nowych modeli GW wykomnać tak dobrą pracę.
Naviedzony pisze:Oficjalnie dementuję plotkę jakoby mroczne elfy były kuzynami Elfów Wysokiego Rodu. Uczeni w piśmie elfowie odkryli, że rasa mrocznych elfów pochodzi od zmutowanych skavenów.Noire pisze:Natomiast zgodzę się z mym dalekim kuzynem z ulthuanu, że szkoda ze to nie inny palec:D
yhymm no masz racje tylko no wiesz kuzynie takie sprawy się leczy. Bo wiesz za dużo proszku zmian ryje umysł:P
Browar nie martw się sztandarem ważne, że Tobie się podoba. Mi również powiedzieli, że mój sztandar jak dywan wygląda.
PK w sumie jest takie samo jak PVP tylko jesteś czerwony i wszyscy chcą Cię zabić
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Haha. Peace and love, a proszkiem zmian mogę się podzielić.Noire pisze:yhymm no masz racje tylko no wiesz kuzynie takie sprawy się leczy. Bo wiesz za dużo proszku zmian ryje umysł:P
A sztandar jest spoko. Skoro zwisa prosto i nie ma wiatru, to nie faluje, więc po co mu robić sztuczne cienie? On nie ma cieni i tyle.
Naviedzony pisze:Haha. Peace and love, a proszkiem zmian mogę się podzielić.Noire pisze:yhymm no masz racje tylko no wiesz kuzynie takie sprawy się leczy. Bo wiesz za dużo proszku zmian ryje umysł:P
A sztandar jest spoko. Skoro zwisa prosto i nie ma wiatru, to nie faluje, więc po co mu robić sztuczne cienie? On nie ma cieni i tyle.
Ok to czekam przy tym orle no wiesz przy wiezy hoetha
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Całkiem fajnie. Figsy wprawdzie kiepawe, bo plastiki, ale regiment wygląda dobrze. Można co nieco poprawić, ale spoko na stół .