Moje Dwarf-y

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Noire
Mudżahedin

Re: Moje Dwarf-y

Post autor: Noire »

Spoko odpracujesz w kopalnii w Naggarond:P :mrgreen:
PK w sumie jest takie samo jak PVP tylko jesteś czerwony i wszyscy chcą Cię zabić

Brytan
Pseudoklimaciarz

Post autor: Brytan »

Sasasasasasasasa.... jak zdobędziecie moja twierdzę to może... ale wątpię :twisted:

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Noire pisze:Natomiast zgodzę się z mym dalekim kuzynem z ulthuanu, że szkoda ze to nie inny palec:D
Oficjalnie dementuję plotkę jakoby mroczne elfy były kuzynami Elfów Wysokiego Rodu. Uczeni w piśmie elfowie odkryli, że rasa mrocznych elfów pochodzi od zmutowanych skavenów.

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Uważaj, bo jeszcze ktoś w to uwierzy.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Morsfinek pisze:Cieszę się, że są ludzie potrafiący z tak brzydkich, nowych modeli GW wykomnać tak dobrą pracę.
Model nie jest ani nowy ani brzydki. Skąd wogóle pomysł na to że jest nowy?

Całość bardzo fajna :)
Dołożyłbym więcej zieleniny ;)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Sevi pisze:
Morsfinek pisze:Cieszę się, że są ludzie potrafiący z tak brzydkich, nowych modeli GW wykomnać tak dobrą pracę.
Model nie jest ani nowy ani brzydki.
True, ale i tak zdecydowanie wolę innego armijnego sztandarowego :wink: . Może niedługo się w końcu za niego wezmę :P .

Awatar użytkownika
Noire
Mudżahedin

Naviedzony pisze:
Noire pisze:Natomiast zgodzę się z mym dalekim kuzynem z ulthuanu, że szkoda ze to nie inny palec:D
Oficjalnie dementuję plotkę jakoby mroczne elfy były kuzynami Elfów Wysokiego Rodu. Uczeni w piśmie elfowie odkryli, że rasa mrocznych elfów pochodzi od zmutowanych skavenów.

yhymm no masz racje tylko no wiesz kuzynie takie sprawy się leczy. Bo wiesz za dużo proszku zmian ryje umysł:P

Browar nie martw się sztandarem ważne, że Tobie się podoba. Mi również powiedzieli, że mój sztandar jak dywan wygląda.
PK w sumie jest takie samo jak PVP tylko jesteś czerwony i wszyscy chcą Cię zabić

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Noire pisze:yhymm no masz racje tylko no wiesz kuzynie takie sprawy się leczy. Bo wiesz za dużo proszku zmian ryje umysł:P
Haha. :D Peace and love, a proszkiem zmian mogę się podzielić. ;)

A sztandar jest spoko. Skoro zwisa prosto i nie ma wiatru, to nie faluje, więc po co mu robić sztuczne cienie? On nie ma cieni i tyle. :P

Awatar użytkownika
Noire
Mudżahedin

Naviedzony pisze:
Noire pisze:yhymm no masz racje tylko no wiesz kuzynie takie sprawy się leczy. Bo wiesz za dużo proszku zmian ryje umysł:P
Haha. :D Peace and love, a proszkiem zmian mogę się podzielić. ;)

A sztandar jest spoko. Skoro zwisa prosto i nie ma wiatru, to nie faluje, więc po co mu robić sztuczne cienie? On nie ma cieni i tyle. :P

Ok to czekam przy tym orle no wiesz przy wiezy hoetha :mrgreen:

Brytan
Pseudoklimaciarz

Post autor: Brytan »

Kolejny update. Tym razem górnicy.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Całkiem fajnie. Figsy wprawdzie kiepawe, bo plastiki, ale regiment wygląda dobrze. Można co nieco poprawić, ale spoko na stół =D> .

ODPOWIEDZ