No ja, jask sasza.. zagrałem na dual blade jedna bitwe z JJ (20:0 dla mnieSasza pisze:@Jankiel, najwiecej punktów ogólnie zdobył Asger, chyba ze chodzi Ci o team polski.
wrocilem z Dual Blade na ktorym gra 16 ludzi w tym obcokrajowcy... niestety niedaje rady juz wytrzymac kolejnego dnia bez spania odprawianie o 5 rano busów i ogólne ogarinanie wykańcza
 ) ... no i nie dałem rade.. musze isc spac bo od piatku to nie wiem moze z 6-7 godzin spalem.
 ) ... no i nie dałem rade.. musze isc spac bo od piatku to nie wiem moze z 6-7 godzin spalem.Oka teraz chcialbym podziekowac:
- wszystkim, ktorzy bybyli grac na Masakratora.. moze za rok zrobimy go Masterem???
- oczywiscie naszej repreentacji, w szczegolnosci za mila popijawe w salce fizycznej
 2
 2- Wafiemu, ktory jak zwykle poratowal mnie grafiką na dyplomy

- dla JJ za pomoc, wsparcie i odpedzanie ludzi ktory przeszkadzali mi w wpsywaniu wynikow, wielki dzieki za załatwienie sprawy z Francuzami i pomoc w załpaniu pana kieszonkowca.
- Dla calej ekipy prowadzacych wh40

- Dla wszystkich Rogatych Szczurów za pomoc
 Szczególnie Rafałowi "Sasza" (lub "Pan w Czapeczce") no i oczywiscie największe gratki dla Buszmana, ze podołał załatwić sam tak duzo rzeczy. Mam nadzieje ze za rok te ETC bedzie w GWlkp, wtedy z podwójną siłą zrobimy jeszcze lepsza impreze
 Szczególnie Rafałowi "Sasza" (lub "Pan w Czapeczce") no i oczywiscie największe gratki dla Buszmana, ze podołał załatwić sam tak duzo rzeczy. Mam nadzieje ze za rok te ETC bedzie w GWlkp, wtedy z podwójną siłą zrobimy jeszcze lepsza impreze 

jeśli chodzi o polski team to Thurion z Malalem mają po 90
 jeśli chodzi o polski team to Thurion z Malalem mają po 90  Brawo chłopaki
  Brawo chłopaki  
 A szczurkami miałem rozegranych z 10 bitew w życiu.
 A szczurkami miałem rozegranych z 10 bitew w życiu. Tym razem skopaliśmy im tyłki po całości (118-42).
  Tym razem skopaliśmy im tyłki po całości (118-42). Generalnie rozwaliłem typa wzbudzając non stop paniki. 20:0 dla mnie
  Generalnie rozwaliłem typa wzbudzając non stop paniki. 20:0 dla mnie