KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
Re: KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
Jak dla mnie jesteś zwykłym cwaniakiem - nic więcej...mieliście grać Euro i tak było ustalone a ty za plecami swojego przeciwnika za wszelką cenę chcesz to zmienić...powiem Ci prywatnie jak Cię spotkam co o tym myślę - na chwilę obecną poprosiłem Undeada żeby zmienił zdanie.. jak tylko dostanę odpowiedź to ją tu zamieszczę.
Ej, dorośli jesteście obydwaj, nie możecie się po ludzku dogadać? Tak bardzo wasze musi być na wierzchu? To jest tylko gra. Stawką zwycięstwo w najdłużej trwającej lidze WFB na świecie. Faktycznie wielka renoma.
Format ligi okazał się babolem, dograjcie to po ludzku do końca i tyle.
Rozwiązanie? Zamiast jednej bitwy rozegrajcie dwie: na euro i 2800. Zobaczymy komu lepiej pójdzie w dwumeczu.
Format ligi okazał się babolem, dograjcie to po ludzku do końca i tyle.
Rozwiązanie? Zamiast jednej bitwy rozegrajcie dwie: na euro i 2800. Zobaczymy komu lepiej pójdzie w dwumeczu.
Wisła Kraków.
z dwoma bitwami to taki problem jest ze nie ma kiedy ich rozegrac bo zaraz potem ide na koncert i zbieram sie do Lublina, a lepiej chyba juz nie przedluzac tej ligi:D
Jak dla mnie sprawa jest jasna, Undead, organizator sie wypowiedzial i eot.
Jak dla mnie sprawa jest jasna, Undead, organizator sie wypowiedzial i eot.
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja
to ja napisze tak:
w tym tygodniu na 100% nie dam rady, trochę mi się pokićkało i pewne sprawy mnie zatrzymują.
Być może następny tydzień będę mógł co nie jest pewne.
Jednak w końcu znajdę czas na bitwę ale jeśli Górken nie odpowiada Ci czekanie to spoko, wygrywasz ligę ale zważ na to, że ja również czekałem.
Co do formatu, sensowne są i tak te dwie bitwy. 2800 arenowo i euro. Liga trwa wiecznie więc niech jeszcze trwa. Nie ma co zaczynać kolejnej w czasie wakacji. Trzeba poczekać do października tak czy owak.
@ Co do remisu, są jeszcze małe punkty prawda? W nich, podczas rozegrania dwóch bitew cięzko o remis.
w tym tygodniu na 100% nie dam rady, trochę mi się pokićkało i pewne sprawy mnie zatrzymują.
Być może następny tydzień będę mógł co nie jest pewne.
Jednak w końcu znajdę czas na bitwę ale jeśli Górken nie odpowiada Ci czekanie to spoko, wygrywasz ligę ale zważ na to, że ja również czekałem.
Co do formatu, sensowne są i tak te dwie bitwy. 2800 arenowo i euro. Liga trwa wiecznie więc niech jeszcze trwa. Nie ma co zaczynać kolejnej w czasie wakacji. Trzeba poczekać do października tak czy owak.
@ Co do remisu, są jeszcze małe punkty prawda? W nich, podczas rozegrania dwóch bitew cięzko o remis.
Tak jak mówiłem wcześniej winą organizatora jest to, że nie wstawił do regulaminu formatu finału przed wyłonieniem finalistów.
Teraz organizator powinien się wypowiedzieć w tym temacie co i jak, bo można odnieść wrażenie, że ma w dupie to co się tu dzieje. Tym bardziej, że są różne opinie na temat tego kto jest organizatorem.
A skoro nie możecie dojść sami do porozumienia, a organizator się nie odzywa, to powinniście zagrać tak jak wcześniejsze bitwy, czyli dwumecz na wybierane przez każdego z was formaty.
Teraz organizator powinien się wypowiedzieć w tym temacie co i jak, bo można odnieść wrażenie, że ma w dupie to co się tu dzieje. Tym bardziej, że są różne opinie na temat tego kto jest organizatorem.
A skoro nie możecie dojść sami do porozumienia, a organizator się nie odzywa, to powinniście zagrać tak jak wcześniejsze bitwy, czyli dwumecz na wybierane przez każdego z was formaty.
Jezu bo się pozabijacie...:ppytano mnie jaki format ma być i napisałem że 2800arenowe ,ale napisałem to od tak na chybił trafił...teraz widzę ze wojna z tego wynikła więc przemysłem dogłębnie sprawę i stwierdzam iż Piotrek.b ma rację...regulamin to regulamin...nie ma porozumienia odnośnie formatu to decyduje sklep i gracie Tak jak zostało ustalone przez sklep...
Naucz się najpierw czytać a potem pierdol głupoty...ale ci podpowiem bo bez tego się nie obejdzie...pierwszy post pierwsza strona i uwaga uwaga napisano czerwoną czcionką...i tada...X.Maciek pisze:Tak jak mówiłem wcześniej winą organizatora jest to, że nie wstawił do regulaminu formatu finału przed wyłonieniem finalistów.
ale to nie znaczy, że liga jeszcze trochę potrfa
prawdopodobnie rozegramy tą grę we wrześniu
albo poczekamy na nowe booki ; )
prawdopodobnie rozegramy tą grę we wrześniu
albo poczekamy na nowe booki ; )
Fajny wpis :DKosa pisze:prawdopodobnie rozegramy tą grę we wrześniu :mrgreen:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=829702#p829702
wieszcz Asassello
jednak bądz co bądz można juz mysleć o kolejnej lidze.
Więc Butan jak ją widzisz? I od kiedy start? Październik jak mniemam?
Sprawdzony sposób. Agile. Sprinty 28 dniowe. Maks 16 osób. Gramy 4x szwajcarem. Odgórnie ustalony format na czas trawania ligi, możliwość zmiany rozpisek. Tydzień na rozegranie gry. W przypadku nierozegrania wpisujemy ID 10:10. W przypadku uników i problemów z dogadaniem się - master osądzi po wysłuchaniu obu stron i wpisze odpowedni wynik np 15:0.Kosa pisze:wieszcz Asassello ;)
Wpisowe do dogadania z V.
Możliwe wydłużenie okresu na rozegranie bitwy na np. 1.5-2 tygodnie.
myślę, że wpisowe powinno wynosić z 20 zł, albo i więcej... moze to bardziej zaangazuje graczy?
Bo znów będzie, że sporo ludzi się zapisze i mało kto w ostateczności gra.
I pytanie czemu maks 16 osób przy takim parowaniu?
Bo znów będzie, że sporo ludzi się zapisze i mało kto w ostateczności gra.
I pytanie czemu maks 16 osób przy takim parowaniu?
Dlaczego tak późno? Można byłoby zacząć od początku lipca.Kosa pisze:Październik jak mniemam?
Wisła Kraków.
wakacje to nie jest miły czas dla studentów z resztą nie wiadomo kto będzie, a kto nie w Krakowie, do tego może od października nowy narybek będzie (Siscov przykładowo).
ja raczej odpadam ale kto wie.
Od października jak najbardziej za
Jednak można i od lipca organizować.
Od października jak najbardziej za
Idea jest taka aby orgowac regularne ligi co 1 - 1.5 miesiaca. Czy bedzie 16 czy 8 osób wszystko jedno. Bo jest odnowienie chęci co te kilka tygodni. A tak macie bubla który wystartował z pompą i zakonczyć nie możecie.Kosa pisze:wakacje to nie jest miły czas dla studentów :D z resztą nie wiadomo kto będzie, a kto nie w Krakowie, do tego może od października nowy narybek będzie (Siscov przykładowo).
Od października jak najbardziej za :)
jak długo jeszcze będziecie się masturbować bez wystrzału ??