STARY KLINKIERA XXXI, 24.06.2012 Sopot
Re: STARY KLINKIERA XXXI, 24.06.2012 Sopot
Dzięki za fajny turniej. Hmmm Orkami lepiej mi idzie niż VC.... może czas zmienic armię
Mati pewnie nad browarem taki taniec deszczu napindalał, że dzisiaj ledwo chodzi przez zakwasy
Przepraszam za ostatnią bitwę, ale tak sobie spokojnie z DaBossem graliśmy i gadaliśmy i żartowaliśmy i pyk... koniec czasu się zrobił, a my w polu więc doszliśmy do wniosku, że kończymy 5 turę i liczymy się...
Turniej świetny, dyplomy były, jednak nie dało rady załapać się tym razem
Super było Was zobaczyć chłopaki i pogadać znowu.
Do zobaczenia na masterze [ negocjacje trwają, ale jestem na dobrzej drodze ]
Przepraszam za ostatnią bitwę, ale tak sobie spokojnie z DaBossem graliśmy i gadaliśmy i żartowaliśmy i pyk... koniec czasu się zrobił, a my w polu więc doszliśmy do wniosku, że kończymy 5 turę i liczymy się...
Turniej świetny, dyplomy były, jednak nie dało rady załapać się tym razem
Super było Was zobaczyć chłopaki i pogadać znowu.
Do zobaczenia na masterze [ negocjacje trwają, ale jestem na dobrzej drodze ]
Ostatnio zmieniony 25 cze 2012, o 20:45 przez bigpasiak, łącznie zmieniany 1 raz.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Wiem. Przepraszam Mapet. Właśnie chciałem to pisać bo sprawdziłem w booku lizaków wczoraj. Ale puszcza tylko MM przez niegoPająk pisze:przypomniał mi się spór Pasiaka z Mapetem...
Slann może puszczać MM przez Skink Priesta gdy jest w CC, bo na potrzeby czaru przyjmuje się, że jest w miejscu Skink Priesta...
Niech mi jeszcze ktoś powie. W erracie zmieniają tę zasadę na "Vassal". To tylko zmiana nazwy czy gdzieś ta nowa zasada jest opisana...?
No problemo.Afro pisze:trzeba będzie powtórzyć tę grę ;p
Możemy na masterze pierwszą bitwę wziąć w ramach rewanżu...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
No właśnie... Przekopałem FAQ-a, booka i RB... nawet wzmianki... Zwała nie? Pewnie zmienili bo "channeling" za bardzo by się kojarzył z channellem w magii...
Abandoned
Abandoned
Zapytam się pro-forma. CZy nie zostawił ktoś marynarki (chyba to marynarka )na małej salce ? Znaleźliśmy coś takiego sprzątając.