Podstawowe zasady po polsku
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Podstawowe zasady po polsku
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć co zawiera polski podręcznik z podstawowymi zasadami do Warhammera za 49,99zł. Jest on dostępny na stornce sfan.pl i czy ktoś wie może czy posiada on wszystko to co wersja ze Skull Pass czyli: wszystko o poruszaniu, o strzelaniu, o walce, o bohaterach, harcownikach, lataniu, domkach, przeszkodach, machinach oblężniczych, bohaterach, potworach, magii itp.
Z góry dziękuje.
Chciałbym się dowiedzieć co zawiera polski podręcznik z podstawowymi zasadami do Warhammera za 49,99zł. Jest on dostępny na stornce sfan.pl i czy ktoś wie może czy posiada on wszystko to co wersja ze Skull Pass czyli: wszystko o poruszaniu, o strzelaniu, o walce, o bohaterach, harcownikach, lataniu, domkach, przeszkodach, machinach oblężniczych, bohaterach, potworach, magii itp.
Z góry dziękuje.
Ostatnio zmieniony 14 sie 2007, o 13:45 przez Radimm, łącznie zmieniany 1 raz.
Haddaway - What is love?!
What is love?
Baby don't heart me!
Don't heart me!
No more!
What is love?
Baby don't heart me!
Don't heart me!
No more!
jest on juz nieaktualny, wiec szkoda kasy
No to szkoda i dzięki za info.
P.S. Czy ktoś ma na przykład polski podręcznik ze skull passa i kupił sobie ten pełny i może odsprzedać to prosze o kontakt na gg 4214614.
P.S. Czy ktoś ma na przykład polski podręcznik ze skull passa i kupił sobie ten pełny i może odsprzedać to prosze o kontakt na gg 4214614.
What is love?
Baby don't heart me!
Don't heart me!
No more!
What is love?
Baby don't heart me!
Don't heart me!
No more!
AllegroRadimm pisze:No to szkoda i dzięki za info.
Którą konkretnie licytacje masz na myśli bo ja się jakoś nie moge doszukać tego co chce.
What is love?
Baby don't heart me!
Don't heart me!
No more!
What is love?
Baby don't heart me!
Don't heart me!
No more!
zadnej nie mam na mysli.. bo nie przegladałem tego dokładnie - nie chce mi sie.. dałem Ci tylko namiar na miejsce gdzie mozna kupic tanio zasady do WFB.. moze tam sa..Radimm pisze:Którą konkretnie licytacje masz na myśli bo ja się jakoś nie moge doszukać tego co chce.
Ok. Bez nerwów. A może ktoś zamierza kupić Skull Passa a ja bym sie tylko dorzucił na zasadzie, że ja daję powiedzmy 50zł a gość kseruje se podręcznik i odsyła mi go.
Ostatnio zmieniony 14 sie 2007, o 13:44 przez Radimm, łącznie zmieniany 1 raz.
What is love?
Baby don't heart me!
Don't heart me!
No more!
What is love?
Baby don't heart me!
Don't heart me!
No more!
Mysle ze musialbys do tego zaplacic taka oplate za uzywanie praw autorskich, ze kupilbys za to kilka oryginalnych podrecznikowRadimm pisze:Ok. Bez nerwów. A może ktoś zamierza kupić Skull Passa a ja bym sie tylko dorzucił na zasadzie, że ja daję powiedzmy 50zł a gość kseruje se podręcznik i odsyła mi go.
No w sumie to źle się wyraziłem, ale na przykład odeśle po przeczytaniu czy coś
P.S. A tak w ogóle to kto nie kseruje? Ja tam nie lubię kopii, ale i tak wiele osób woli ksero.
P.S. A tak w ogóle to kto nie kseruje? Ja tam nie lubię kopii, ale i tak wiele osób woli ksero.
Ostatnio zmieniony 14 sie 2007, o 13:44 przez Radimm, łącznie zmieniany 1 raz.
What is love?
Baby don't heart me!
Don't heart me!
No more!
What is love?
Baby don't heart me!
Don't heart me!
No more!
Niekoniecznie - punkty ksero odprowadzają, jeśli działają legalnie odpowiednie opłaty do organizacji dbających o prawa autorskie. Tak więc w tym wypadku skserowanie na własny użytek nie powinno stać w kolizji z prawem. Co innego jak ktoś kseruje i to sprzedaje potem.Wych pisze:Mysle ze musialbys do tego zaplacic taka oplate za uzywanie praw autorskich, ze kupilbys za to kilka oryginalnych podrecznikowRadimm pisze:Ok. Bez nerwów. A może ktoś zamierza kupić Skull Passa a ja bym sie tylko dorzucił na zasadzie, że ja daję powiedzmy 50zł a gość kseruje se podręcznik i odsyła mi go.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Czyli jeśli ktoś pójdzie na jakiś ważny turniej typu ETC z ksero podręcznik nie rzuci się na niego armia prawników przy wejściu? Tak poza tym nie sądzę by jakiś gracz z ETC posiadał ksero podręcznika.
What is love?
Baby don't heart me!
Don't heart me!
No more!
What is love?
Baby don't heart me!
Don't heart me!
No more!
Nie sadze, ale wiem ze swojego czasu gralem na jakims masterze (to bylo zdaje sie GT) to ktos sie przyczepil do jakiegos goscia za to ze mial kserowany Armyy Book. I tak mowiac szczerze to wcale mu sie nie dziwie, bo o ile RB jestem jeszcze w stanie zrozumiec, o tyle uwazam ze kazdy gracz ABooka swojej armii powinien miec.Radimm pisze:Czyli jeśli ktoś pójdzie na jakiś ważny turniej typu ETC z ksero podręcznik nie rzuci się na niego armia prawników przy wejściu? Tak poza tym nie sądzę by jakiś gracz z ETC posiadał ksero podręcznika.