Qrde wzioł bym sobie do swojego WOCH bzyka z Lightem i Flamerki albo np demonsmitha by na helenach mieć rerollki ale tego nikt nie dopuszcza... to dlaczego dopuszczac army list z chd z tego samego booka

Moderator: esgaroth
ogarnij sie.Cauliflower pisze:Wali mnie podejście typu "jestem czlonkiem ls, ar czy ch.. wie czego to będziecie grac na moje" i tego typu wypowiedzi. Smuci mnie to, że taka osoba jak Shino sobie tutaj kpi z graczy mówiąc "ohoho, nie jest tak jak chcielismy to moze zbanujemy w ogóle" zamiast przyznać się do błędu. I smuci mnie, że jest to akurat Shino bo go znam i szanuję.
Nie można się zagalopować w takim postepowaniu. Zostawiam do przemyślenia.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
kiedys normalnie wszystkie armie chaosu sie laczylo i bylo dobrze... moim zdaniem mogloby tak byc nadal.Przemcio pisze:Denis poczytaj sobie początek army lista do CHD jest tam napisane, że WOCH może brać CHD jako Rare... tak samo w tym samym booku sa zasady do laczenia Chaosu a nadto kilka jednostek do Demonów dlaczego ich też nie dopuścić
Akurat pewna doza podejrzliwości jest uzasadniona. Przez te lata jak gram w młotka czy to WFB czy 40K już przynajmniej kilka razy byłem świadkiem sytuacji, gdzie w mailu/telefonie padała jedna odpowiedz, a potem w FAQ lądowało coś z goła innego. Mail mailem, ale dopiero twardy zapis w erracie jest tak naprawdę zobowiązujący.Warhammer to warhammer i taki powinien być. A jak ktoś nadużywa swoich praw, powinien odejść. Popieram Kalafiora, należy zmienić skład ls w wyniku niedowierzania w maile pracowników fw i olanie głosu zdrowego rozsądku, skoro Euro wprowadziło x5 coś w tym musi być.
Podejrzliwość wobec zasad ok, ale maniakalny opór wobec niektórych armii? CZY WYŚCIE! ^@%#(!>
LS, jak każdy, ma lepsze i gorsze akcje. Sama sobie długo i uparcie zapracowała na obecną reputację wśród graczy, zarówno pozytywną i nie.wyszedł oficjalny faq, Ls zachowuje się jak zawsze, czyli bez niespodzianek...
Oj prawdaAle do tego, że popełniliście błąd się już nie przyznacie.
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
jakiej dyskusji?Nijlor pisze:Póki co LS oficjalnego stanowiska w tej sprawie nie zajęło (Furion i Jankiel są za 5 spalaniami, tyle wynika z dyskusji na LS)wiec nie spinajcie się na zaś. Na ostatnim turnieju we Włocławku miałem faq-a i wszystko było w porządku, nikt się nie czepiał. Samym kdaiem nie wygra się turnieju, to moje zdanie...
Jankiel:Odnośnie K'daai - to rozumiem, że dla jasności zostawiamy zapis o 5ciu spalaniach w grze?
5
czemu 5? nie jest napisane " at begin second turn" tylko " after second" chyba ze spalamy go pod koniec tury a nie na początkuNijlor pisze:Dobra nie czepiaj się słówek - chodziło o topic na Waszym podforum....![]()
Furion:Jankiel:Odnośnie K'daai - to rozumiem, że dla jasności zostawiamy zapis o 5ciu spalaniach w grze?5
Gasior pisze: najlepszy tekst opisujacy rowniez bardzo przyjemna bitwe z Dimitrim i Tomkiem powiedział fisch - "czułem się jakbym grał w warhammera a oni w 40k. Ja na nich z łukiem i mieczem a oni z bolterów i jakiś dział"