Niestety przegrała choć brawa dla niej za piękną walkę . Co do komentatora to się zgodzę,gorszego wybrać nie mogli,w pewnym momencie doprowadził mnie do wyłączenia dźwiękuIngen175 pisze: BTW. Radwańskiej nie idzie I do tego ten komentator na Polsacie ...
Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
matilizaki napisał:
Na brete
wybiegac biegaczem do przodu i wbijac sie od tyłu w kawalerie jak sie wyjdzie z tyłu
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
To wielki wyczyn i tak, że w tym stanie walczyła, dała imho z siebie tyle, ile była w stanie. Przeszła już i tak do historii .
Szkoda mi Arsenalu Straty są duże, w dodatku zakupy imho kompletnie nietrafione. Podolski był dla mnie najsłabszym zawodnikiem z graczy ofensywnych zespołu niemieckiego. Nie wiem, w czym ma pomóc Kanonierom. A Giroud - to wielka niewiadoma jest. Miał dobry jeden sezon i tyle. Kiedyś też jeden sezon miał gość z naszej ligi o ksywie "Kiełbasa"
Ciężko będzie Arsenalowi, a co za tym idzie mi także . Ale może na przekór wszystkiemu okaże się, że ten zespół odpali, choć to chyba pobożne życzenia .
Szkoda mi Arsenalu Straty są duże, w dodatku zakupy imho kompletnie nietrafione. Podolski był dla mnie najsłabszym zawodnikiem z graczy ofensywnych zespołu niemieckiego. Nie wiem, w czym ma pomóc Kanonierom. A Giroud - to wielka niewiadoma jest. Miał dobry jeden sezon i tyle. Kiedyś też jeden sezon miał gość z naszej ligi o ksywie "Kiełbasa"
Ciężko będzie Arsenalowi, a co za tym idzie mi także . Ale może na przekór wszystkiemu okaże się, że ten zespół odpali, choć to chyba pobożne życzenia .
A figę, kłamiesz.smiejagreg pisze:Kiedyś też jeden sezon miał gość z naszej ligi o ksywie "Kiełbasa"
Facet miał ksywę "Kiełbas".
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Ten zespół nie odpali. Nie teraz. Na miejsce starych (przecież RvP i Walcott nie odejdą za darmo, Arsenal będzie chciał na nich zarobić) wejdą nowi, nie zgrani z drużyną i będący niewiadomą.
Nie wiem czyj to pomysł, ale stawiam na Wengera który może i zapewnia 3 miejsce ale i od 7 lat Arsenal mistrzostwo ma tylko w sferze marzeń.
Zbroją się MC i Cwelsi na potęgę, MU też powalczy. Koguty się zmieniają. Arsenal chyba nie wie co robi.
Nie wiem czyj to pomysł, ale stawiam na Wengera który może i zapewnia 3 miejsce ale i od 7 lat Arsenal mistrzostwo ma tylko w sferze marzeń.
Zbroją się MC i Cwelsi na potęgę, MU też powalczy. Koguty się zmieniają. Arsenal chyba nie wie co robi.
Arsenalowi nie wróżę niestety nic dobrego w nadchodzącym sezonie . Borussia będzie miała ciężko bo Bawarczycy wydają kolejne miliony na nowych zawodników,Barcelona kupiła Jordiego Albę, a Juve szykuje się do obrony mistrza, do tego 4 Polskie drużyny grają w pucharach. Zapowiada się naprawdę ciekawy sezon
Ps: Siatkarze grają jutro o złoto ligi światowej!!!!
Ps: Siatkarze grają jutro o złoto ligi światowej!!!!
matilizaki napisał:
Na brete
wybiegac biegaczem do przodu i wbijac sie od tyłu w kawalerie jak sie wyjdzie z tyłu
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Co do Arsenalu - chyba przyjdzie nastawić się na ciężkie czasy...
Siatkarze są zajebiści - oby tak na Olimpiadzie .
Dzisiaj Polscy żużlowcy ograniczyli sobie mocno możliwość obrony drużynowego mistrza świata. Dzięki "koncertowi" Walaska przegrali 1 punktem z Ruskimi awans do finału. A w barażach łatwo nie będzie...
Siatkarze są zajebiści - oby tak na Olimpiadzie .
Dzisiaj Polscy żużlowcy ograniczyli sobie mocno możliwość obrony drużynowego mistrza świata. Dzięki "koncertowi" Walaska przegrali 1 punktem z Ruskimi awans do finału. A w barażach łatwo nie będzie...
I tak już wygrali 3 razy z rzędu i dostali puchar na własność
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Stadion Euro, murawa uefy, dobrze zapełnione trybuny, jak zwykle świetny doping, ładna oprawa, docierający się, przemeblowany skład Lecha, emocje bo rozstrzygnięcie pada późno. Mecz oglądałem i gra całkiem ładna. Jugole poddawali się po straconych bramkach bo to tylko armia zaciężna Kazachów. Grać potrafią i w rewanżu może być różnie. Dla mnie skandal, że meczu nie było na żywo w żadnej TV.
Bramki:
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/liga-eu ... an/7919049
Bramki:
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/liga-eu ... an/7919049
Skandal ?
Skandalem jest to że nie było nigdzie poza Polsatem Sport finału Wimbledonu. Podniecanie się krajowymi drużynami, niezależnie jaki to stadion (i to po euro), jest grubą przesadą.
Mamy i inne sporty, które też muszą walczyć o czas antenowy.
BTW. Na Robina spada coraz większa krytyka : http://www.kanonierzy.com/shownews_id-2 ... bina.shtml
Skandalem jest to że nie było nigdzie poza Polsatem Sport finału Wimbledonu. Podniecanie się krajowymi drużynami, niezależnie jaki to stadion (i to po euro), jest grubą przesadą.
Mamy i inne sporty, które też muszą walczyć o czas antenowy.
BTW. Na Robina spada coraz większa krytyka : http://www.kanonierzy.com/shownews_id-2 ... bina.shtml
A potem dziwisz się, że przegraliśmy Euro. Większość europejczyków dba o swoje ligi. My tylko jedziemy po PZPN.Ingen175 pisze: Podniecanie się krajowymi drużynami, niezależnie jaki to stadion (i to po euro), jest grubą przesadą.
Graty dla polaków. Kolejne 40 lat porażek.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
http://www.kanonierzy.com/shownews_id-2 ... wsza.shtmlIngen175 pisze:Nie wiem czyj to pomysł, ale stawiam na Wengera który może i zapewnia 3 miejsce ale i od 7 lat Arsenal mistrzostwo ma tylko w
Polecam.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Też polecam, jako że obok artykułu jest tabela ligi angielskiej. I KTO JEST NA PIERWSZYM MIEJSCUDastor pisze:http://www.kanonierzy.com/shownews_id-2 ... wsza.shtmlIngen175 pisze:Nie wiem czyj to pomysł, ale stawiam na Wengera który może i zapewnia 3 miejsce ale i od 7 lat Arsenal mistrzostwo ma tylko w
Polecam.
Chyba jednak pierwsza i ostatnia taka pozycja Kanonierów...
Długo się nie utrzymają
EDIT : Niektórzy tak się spinają o ten nasz football, a siatkarze właśnie rozjeżdżają przeciwników.
EDIT 2 : OK Bratoyew dostaje najlepszego rozgrywającego, na pewno nie dlatego, że jest z BUŁGARII, a pewnie dlatego, że zawalił 2 z 3 meczy.
EDIT : Niektórzy tak się spinają o ten nasz football, a siatkarze właśnie rozjeżdżają przeciwników.
EDIT 2 : OK Bratoyew dostaje najlepszego rozgrywającego, na pewno nie dlatego, że jest z BUŁGARII, a pewnie dlatego, że zawalił 2 z 3 meczy.
Brawo dla siatkarzy za historyczny sukces . W nagrodach indywidualnych wszystko ok po za tym że Bułgarzy dostali jakiekolwiek nagrody oprócz dla najlepszego punktującego.
matilizaki napisał:
Na brete
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Siatkarze piszą historię Szkoda tylko kontuzji Możdżonka, mam nadzieję,że to jednak nie jest aż tak groźny uraz i że wyleczy się do Olimpiady .
Jeszcze więcej kasy pakować w naszych futbolistów, a mniej w inne sporty, np. siatkówkę .
Jeszcze więcej kasy pakować w naszych futbolistów, a mniej w inne sporty, np. siatkówkę .
Ingen175 pisze:Mamy i inne sporty, które też muszą walczyć o czas antenowy.
To jest temat o futbolu, a nie o przerzucaniu piłki przez siatkę. Kibice sukcesu węszą tylko tam gdzie dzieje się dobrze, a później tylko narzekają na wtopy. Nic dziwnego bo głośno się robi dopiero po sukcesach, po których z kolei najczęściej przychodzą porażki. Potem chodzi naród wq*viony.Ingen175 pisze:Niektórzy tak się spinają o ten nasz football, a siatkarze właśnie rozjeżdżają przeciwników.
btw. Polsat Sport to mało? Zresztą tenisa ciężko wpisać w program TV bo mecze mogą trwać godzinę, albo 5 albo kilka dni.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Siatkówka to nie jednorazowe sukcesy - to kilka pokoleń graczy, będących cały czas w światowej dziesiątce i mającej wiele sukcesów. Wtopy ofc też były. Ale tak bywa w sporcie. Jednak przez doskonałe szkolenie młodzieży , dobrą pracę trenerów i umiejętne wprowadzanie juniorów do składu przekłada się to na stałe utrzymywanie wysokiego poziomu reprezentacyjnego polskiej siatkówki. A żeby było i o futbolu - tutaj jest akurat odwrotnie, naród nie chodzi wk...wiony po porażce następującej po sukcesach, bo od medali w Hiszpanii sukcesów żadnych nie było
Poczytaj Swoje posty o Realu. Też jest fajnie.Ingen175 pisze: Niektórzy tak się spinają o ten nasz football, a siatkarze właśnie rozjeżdżają przeciwników.