Nie zgodzę się z Tobą. W większości stare modele WoChu są świetne. Zbieram już od jakiegoś czasu stary WoCh, mam trochę modeli i wg mnie wyglądają świetnie. Każdy z nich jest inny, nie ma klonów. Co prawda do niektórych regimentów trzeba jednak zbierać po kilka tych samych modeli, ale i tak wygląda to lepiej, niż wiele obecnych. Jedynie większość modeli kawaleryjskich wygląda gorzej... Generalnie często się widzi stare modele WoChu zapaćkane obrzydliwie farbą i może stąd bierze się mit o brzydkich starych figsach. Szkoda jedynie, że wierzchowce są kompletnie z dupy, oprócz kilku modeli. W początkowym okresie też bardziej podobał mi się nowy WoCh. Fajni są nowi knighci, choseni ( najlepsze figsy imho), bohaterowie (oprócz ostatnich potworków niektórychInfernal Puppet pisze:Książka o czempionach nie ma w ogóle zdjęć modeli, opisywała tylko bohaterów specjalnych ( Archona, Arbaala, Akedona i td. ). A ta pierwsza to po prostu nasz poprzedni AB. Boże, jakie te nasze model bywały czasami brzydkie w porównaniu z obecnymi ( na odwrót niestety też ).