Ot takie wampiry wymysliłem sobie.

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

Drwal pisze:Tak banshee jest dobra na lizaki/imperium/orki i szczury bez latarek, ale jak trafisz na WE to se co najwyzej do łuczników pokrzyczysz.
dla mnie styka cannon jest totalnym bezklimaciem

Drwal pisze:Co do tego +1 lvl uważam że optymalna cena za to powinna byc 35p a nie 45p. To jest dużo za dużo i dlatego bym nie bral counta anni tego plewnego thralla, który zginie od byle czego.
35 to cena levelu który sie dokupuje z 1 na 2 albo z 3 na 4 dają one 1 czar i jeden PD jeśli daje sie go z lvl 0 na 1 lub 2 na 3 to dodatkowo daje to +1 DD za dodatkowe 10 pkt to jest bardzo oplacalne.

Drwal pisze:Doswiadczony gracz imperium nie podjedzie ci tak czołgiem pod banshee
ymmm nie zauważasz że to właśnie o to chodzi ??
Drwal pisze: i zawsze ma tez kawę z warbannerem przez która banshee moze się sypnąć. Poza tym nie każdy teren (o czym się przekonałeś na draconie) nie jest taki fajny, bo dla banshee najlepszy jest las na środku stołu, żeby podeszła.
Jak mi kawa wpadnie w banshee to znaczy że spiepszyłem. Co do terenu to nigdy nie jest tak że bedzie na każdym idealnie.

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

Banshee tez przez obeliski przechodzi chyba.

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

W wampirach masz dosc duzo punktów wystawienia, takze jak masz cannony i hosty to z czołgami powinienes dac radę. W rozpisce gogola się to nie mieści dlatego banshee w zasięgu bsb jest jedyną opcją na blokowanie czołgu.
A przeciez ta armia nie ma grać tylko z imperium.
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Borysss
Chuck Norris

Post autor: Borysss »

Drwal pisze: Ja tam jestem przekonany do cannona bardziej i Młody mi to samo mówi, zeby brać tego cannona.
Ale coraz rzadziej na turniejach orgi. pozwalają wystawiać działą DoW po za armią DoW.

Mam zrobione działa do VC, ale i tak wole Basię a i nawet Trenera :twisted:

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

najlepszy necrarch lord jakiego widzialem w akcji wygladal tak:

Sword of Might
Gem of Blood
Master of Dark Arts (+6" zasiegu czarow)
Forbidden Lore (+1 czar)
Spell Familiar

:wink:

Awatar użytkownika
LinuX
Mudżahedin

Post autor: LinuX »

Gobos pisze:najlepszy necrarch lord jakiego widzialem w akcji wygladal tak:

Sword of Might
Gem of Blood
Master of Dark Arts (+6" zasiegu czarow)
Forbidden Lore (+1 czar)
Spell Familiar

:wink:
Dobry był, ale w 6 edycji... Teraz jest średni...
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD

Awatar użytkownika
Drwal
Falubaz

Post autor: Drwal »

no ale nie masz na nim tej +1 kości, a z lordem tylko 2 necro wchodzi, którym dajesz 3 scrolle i BOa więc nie masz power famillara i masz tylko 2 kosci w puli.

Po co mu 5 czarów? ja bym zamiast tego spell famillara dal periapta i byloby juz lepiej

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

Drwal pisze:no ale nie masz na nim tej +1 kości, a z lordem tylko 2 necro wchodzi, którym dajesz 3 scrolle i BOa więc nie masz power famillara i masz tylko 2 kosci w puli.

Po co mu 5 czarów? ja bym zamiast tego spell famillara dal periapta i byloby juz lepiej
wystarczy 1 necro z power familiarem. scrolle nie sa niezbedne :wink:

ma 5 czarow, bo niestety nie moze miec 6

ale nie spodziewam sie zeby ktokolwiek go docenil zanim z nim nie zagra. tez w niego nie wierzylem :wink:

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Gobos pisze:
Drwal pisze:
Po co mu 5 czarów?

ma 5 czarow, bo niestety nie moze miec 6
usmialem sie :-)

Drogi Drwalu, Gobos ma racje.

pozdrawiam
Furion

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

rozpa jest ok, dzis dostalem od niej 14-6 a nie czesto dostaje z VC ;) taka rozpa na 2x grave guardach i turbo magii jest duzo lpsza na chaos.. fakt ze popelnilem 2 ewidentne bledy.. i ze Gogol wylosowal 3x popychaczke + book of arkan, ale generalnie zostalem rozklepany :) jak jest tyle popychaczek to ktoras od 2-3 tury wejdzie..

fakt ze zagralem na ofens... a majac helke moglem spokojnie stac i czekac.. (to juz 3ci blad :P) ale na bledach sie clzowiek uczy i wiecej ich nie popelni ;) a wygrana w pelni zasluzona :)

pzdr !!

ODPOWIEDZ