Aro "Szczurki/VC" up 29.05.2019 Szkielety
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Aro "Moja Galeria" up 08-07-2012 podstawka
podstawki ładne, ale WSZYSTKIE TAKIE SAME, wkurza to trochę, może z figurkami nie będzie się tak rzucać w oczy...
a spaczenia w ogóle nie ma; może zrób zgniło-zielone ciemne futerko i bardzo jasno-zieloną skórkę tych szczurów? chodzi mi o to, żeby zielony nie walił po oczach, żeby go było kropelka albo dwie
a spaczenia w ogóle nie ma; może zrób zgniło-zielone ciemne futerko i bardzo jasno-zieloną skórkę tych szczurów? chodzi mi o to, żeby zielony nie walił po oczach, żeby go było kropelka albo dwie
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Większość takich podstawek oraz MT ma tylko kilka wzorów.bem pisze:podstawki ładne, ale WSZYSTKIE TAKIE SAME, wkurza to trochę, może z figurkami nie będzie się tak rzucać w oczy...
IMO pod oddziałem na 100% będą się prezentować świetnie.
Pomalowałem jeden MT 10/5 - jedynie muszę jeszcze główki szczurków pomalować i będzie OK
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Też myślę, że z figsami będzie to dobrze wyglądało. Aby tylko figsy były różne .
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Tak jest - chodzi o takie same figsy. Wtedy już byłaby padaka. A jeśli figsy będą różne, to zgasi to efekt tych samych podstawek...
Takich samy modeli nie będzie. Owszem oddział składa się z dwóch zestawów ClanRatów z IoB ale sklejani są w różny sposób.smiejagreg pisze:Tak jest - chodzi o takie same figsy. Wtedy już byłaby padaka. A jeśli figsy będą różne, to zgasi to efekt tych samych podstawek...
Wydaj mi się, że klony to mogłyby być tylko w przypadku starych modeli gdzie doklejało się tylko tarczę.
Co do podstawek, to ciągle zastanawiam się, czy może dodać jakąś trawkę ?? Czy pozostawić tak jak jest.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Na Twoim miejscu bym się wstrzymał z trawą. Jak będziesz miał wszystkie figsy na podstawce to zobaczysz dopiero, jak całość wygląda i wtedy zdecydujesz, czy, trawa, ew. jaka trawa i jak dużo jej dać...
a ja bym zrobił taki myk że nie wystawiał bym wszystkich szczurów na tych podstawkach... część zrobił bym "normalnych" żeby wprowadzić trochę urozmaicenia... możejakieś gruzowisko, albo beczki skrzynie przez które przetacza się oddział...
MT zrobiony podstawki również - do pomalowania tylko główki szczurków ale to 20 min roboty.
40 Clanratów skończonych, czekają na przyklejenie do podstawek.
Jedynie zastanawia mnie, czy nie lepiej wyglądałyby miejsca gdzie jest kamień na podstawkach w kolorze zielonym.
Wrzucam zdjęcie podglądowe jak prezentuje się MT z podstawkami.
Na żywca podstawki są troszkę ciemniejsze. Wyglądają zdecydowanie lepiej niż na fotkach.
Muszę kupić jakiś dobry aparat, bo robienie zdjęć telefonem już mnie drażni.
40 Clanratów skończonych, czekają na przyklejenie do podstawek.
Jedynie zastanawia mnie, czy nie lepiej wyglądałyby miejsca gdzie jest kamień na podstawkach w kolorze zielonym.
Wrzucam zdjęcie podglądowe jak prezentuje się MT z podstawkami.
Na żywca podstawki są troszkę ciemniejsze. Wyglądają zdecydowanie lepiej niż na fotkach.
Muszę kupić jakiś dobry aparat, bo robienie zdjęć telefonem już mnie drażni.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wygląda ok. Jak dojdą figsy to nie będzie gdzie trawki wsadzić . Poza tym dla urozmaicenia staraj się, aby podstawki stojące obok siebie były różnie usytuowane. Z prawej strony fotki podstawki są usytuowane tak samo i trochę gorzej to wygląda - zbyt uporządkowanie. Lewa strona wygląda lepiej, pewnie z powodu fillera. Kwestia zamontowania odpowiedniego figsów...