może po prostu Real ma lepszych specjalistów niż border princesBTW. Real jest podobno znów zainteresowany Piszczkiem, tylko nie wiem czemu.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
może po prostu Real ma lepszych specjalistów niż border princesBTW. Real jest podobno znów zainteresowany Piszczkiem, tylko nie wiem czemu.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Jestem pewien, że jesteś etatowym oglądaczem treningów Murawskiego i Piszczka. Dodatkowo Twój asystent przywozi nagrania treningów w/w reprezentacji. Dlatego Twoje informacje są pewne, sprawdzone i nikt nie może ich podważać.Ingen175 pisze:Ja to mogę zarzucić Murawskiemu, Piszczkowi, ...
Poza tym zaangażowanie na treningu to wykazuje nawet reprezentacja Kazachstanu, Trynidadu i Tobago czy Walii.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
+1Vallarr pisze:Z niedosytu pilki kopanej postanowilem sobie odpalic ten mecz... naprawde sie ciesze, ze mam piwo i fajki pod reka. Tego sie normalnie nie da ogladac, a jak jeszcze do mnie dotarlo, ze gra mistrz polski, to az boli.