EURO Vanaheim II 21.07.12

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Re: EURO Vanaheim II 21.07.12

Post autor: Sevi »

Fluff, skąd weźmiemy 3 samochody?
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

za kilka dni będą koszulki klubowe - szykowac kasę:) około 30 zł
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Gfemlin, ja, Sevi - juz sa trzy, tak myslalem. Nie wiem
Moge w kazdym razie wziasc dwie psoby jak cos: )

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

jest szansa na challenge z jakims skavenem w sobote ?(nie gralem z armia SV na ta edycje i chcialbym ja poznac :) ), ja gram VC

:D
No dobra z tego co widze na liscie zgloszonych NIE ma zadnego SV :) no nic innym razem

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

mamy kilku chętnych do gry w naszym teamie... postaram się wybrać mądrze :)...Więc POJEDZIEMY! :) Ciesze się :)...
Ja się chyba nie odważę pojechać samochodem (bardzo mało jeżdżę)... ale w ostateczności mogę go udostępnić.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Xier
Falubaz

Post autor: Xier »

Pociąg i przesiadki po tym dopiero będziemy zmęczeni [-X
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Leoh - niestety Skavenów w Krakowie jest bardzo mało, jest jeden gracz który chodzi na turnieje, ale ostatnio rzadko się pojawia.

Fluffy - mam furę ale jest tak jak pisałem - nie odważę się nią jechać ponad 1000 km, ostatnio miałem dwa razy awarię i cieszę się że byłem tylko 20km od Krakowa i mój Ojciec jest zajebisty i mnie ściągał.

UWAGA: W piątek ok godz. 18 zapraszam do Vanaheim osoby które mają czas i chcą pomóc, będziemy rozstawiać stoły i tereny. Liczę że przyjdą chociaż ze dwie osoby do pomocy.

Kto przyjdzie w piątek dostaje +1 duży punkt! :)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Nie chce wypowiadac sie za innych, ale sadze ze ni będzie problemu z autami przy odrobinie dobrych chęci - patrz PiotrB.
Natomiast co do noclegu, kiedys zoczyłem jak to wyglada, mozna znaleźć nocleg w 5 osobowym pokoju za 30 zł od osoby - a jest to hotel, z łożkiem, prysznicem, pościelą, nie szkoła. To wariant ekonomiczny, ale ciekawy - zawsze mozna wieczoremw dobrym towarzystwie browara chlapnac czy planszówke ogarnąć. Drożej jest.. drożej :mrgreen:
W każdym razie ja sie trzymam planu z podróżą w piątek i wyjazdem w poniedziałek, o ile nieoczekiwane okolicznosci nie staną mi na drodze.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Ja jestem za noclegiem w przyzwoitych warunkach, jak pisze Fluff, jeżeli dodatkowo może być opcja z planszówką to mi się to bardzo podoba :)
Plan z podróżą w piątek i powortem w poniedziałek +1.
Fluffy, do Ciebie nie zmieszczą się 4 osoby?
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Niestety nie ma szans - co prawda miejsca jest dosc ale mam lekką glebę, wiec jak sie rozgoszczą cztery osoby to mozemy nigdzie nie dojechac :mrgreen:

Awatar użytkownika
michal
Chuck Norris

Post autor: michal »

Fluffy pisze:Nie chce wypowiadac sie za innych, ale sadze ze ni będzie problemu z autami przy odrobinie dobrych chęci - patrz PiotrB.
Natomiast co do noclegu, kiedys zoczyłem jak to wyglada, mozna znaleźć nocleg w 5 osobowym pokoju za 30 zł od osoby - a jest to hotel, z łożkiem, prysznicem, pościelą, nie szkoła. To wariant ekonomiczny, ale ciekawy - zawsze mozna wieczoremw dobrym towarzystwie browara chlapnac czy planszówke ogarnąć. Drożej jest.. drożej :mrgreen:
W każdym razie ja sie trzymam planu z podróżą w piątek i wyjazdem w poniedziałek, o ile nieoczekiwane okolicznosci nie staną mi na drodze.

Pozdrawiam
Jestem za
W niektórych schroniskach można załatwić pokoje 10-osobowe i wtedy już jest mega po taniości.
I Fluffy z Kosą ogarnijcie jakieś planszówki z gatunku: "Nie muszę myśleć, mogę się napić"

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

pokoje 10-osobowe
Nie przesadzajmy :mrgreen:

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Jak jedzie Garg?

Naprawdę nikt nie ma czasu jutro popołudniu? Rostawienie blatów i terenów nie zajmie dużo czasu, a byłoby dużym ułatwieniem gdyby ktoś wpadł pomóc.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Są już rozpiski na Etc -pooglądajcie sobie :)
Obrazek

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Niestety, ja jutro mam pracę, więc nie pomogę. A rozpiski na ETC są miejscami co najmniej dziwne.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

panterq pisze:A rozpiski na ETC są miejscami co najmniej dziwne.
Zawsze tak było ;)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Pajo
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Pajo »

niestety muszę się wypisać, nie dam rady jutro...

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Aktualka zapisanych, PSz, jestes zapisany - przeniesiony z rezerwy ;)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Danrakh
Falubaz

Post autor: Danrakh »

Sevi pisze:Aktualka zapisanych, PSz, jestes zapisany - przeniesiony z rezerwy ;)
Pawła nie będzie - jedzie do rodziny na imprezę urodzinową.
Sam pewnie potwierdzi jeszcze swoją nieobecność wieczorem, ale prosił, żebym przekazał powyższą wiadomość.
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

proszę zapisać gracza Big Boss M. - Skaveni :) będzie grał z nami na DMP - przyjedzie z Katowic się sprawdzić! Zapraszamy!
Obrazek

ODPOWIEDZ