![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: Hoax
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Star Dragon może nie, ale tam są jeszcze dwa inne smoki dla lorda i nawet jeden heros ma smoka wbudowanego.Breslauer pisze: Smok na 2000pkt u HE się chyba nie mieści...
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
okon pisze:pot lał sie litrami , moje dupsko płoneło razem z jajami na szczęście mam długą parówę która nie zdążyła się sfaiczyć do końca więc zwycięstwo wydarłem![]()
Kojarzę jeden taki model, ale jest on limitowany, dodawany do army deala, czyli oczko trudniej dostępny.Deska pisze:Chodzi mi o Chieftaina czy można go gdzieś kupić jako model BSB.
Model proponowany Afro bardzo fajnie się nadaje, a masa ludzi przerabia warlorda z IoB - też ma potencjał.Deska pisze:Ewentualnie jakaś konwersja innego modelu.
okon pisze:pot lał sie litrami , moje dupsko płoneło razem z jajami na szczęście mam długą parówę która nie zdążyła się sfaiczyć do końca więc zwycięstwo wydarłem![]()
O co chodzi z tym army dealem, bo pierwszo słyszę, i nie wiem co toKojarzę jeden taki model, ale jest on limitowany, dodawany do army deala, czyli oczko trudniej dostępny.
http://www.ebay.co.uk/itm/Limited-Editi ... 0736105662