na ETC można. SeerStaff pozwala na dublowanie czarów.Slayer pisze:Jakie 2 banishment ?? Nie można mieć 2 takich samych czarów, prócz zerówek.
Na polskich turniejach nie jest tak kolorowo
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
na ETC można. SeerStaff pozwala na dublowanie czarów.Slayer pisze:Jakie 2 banishment ?? Nie można mieć 2 takich samych czarów, prócz zerówek.
jest takie coś jak FAQ ETC, coś na kształt uściśleń sędziowskich. Interpretuje on kilka rzeczy inaczej niż jest to robione w Polsce.Slayer pisze:Turniej jest przygotowaniem przed DMP więc ma zasady jak ETC więc będzie można brać 2x ten sam czar??
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Ja tak zrobiłem 1,5 roku temu i była to najlepsza decyzja jaką podjąłem...wygrywam i wygrywam ... Oczywiście HE nie sprzedałem a mam je na ponad 8k... Nawet wczoraj się zastanawiałem dlaczego tak jest ,że HE są tak lewe...dajmy na to smok..lepszy od smoka DE- lord lepszy od lorda DE...magowie - lepsi od magów DE... super arkana...I jaki z tego wniosek? A no taki ,że smok HE choć zajebisty nie ma wsparcia...mój smok w DE ma multum odginaczek do dyspozycji ,poka do wsparcia ,hydrę i rydwany ...moi kusznicy coś robią w przeciwieństwie do łuczników... Tymczasem w HE nawet jak weźmiesz bsb na orle i dwóch magów do smoka to zostają ci punkty na 1 porządny oddział WL...jeśli chcesz żeby byli z BoS to będzie ich mało....rozpacz . W DE stać cię na to ,żeby przy smoku jeszcze 2 bolce wystawić...w He nie ma szans... smutna ta armia Mam nadzieję ,że szybko będzie nowy book...Slayer pisze:eeeeeee to o kant dupy rostrzaskać. Biorę się za malowanie moich DE przed turniejem