Pytania wszelakie ... ;)

Warriors of Chaos

Moderator: JarekK

ODPOWIEDZ
bicz_bozy
Warzywo

Re: Pytania wszelakie ... ;)

Post autor: bicz_bozy »

Eldritch pisze:Urtrax: Twoje uwagi co do słabości Języka są odosobnione. Najlepszy gracz WoCh w Polsce na nim gra, sugeruję trochę pokory w wygłaszaniu sądów.
ale kogo masz na myśli?

Awatar użytkownika
Robert.P
Wodzirej

Post autor: Robert.P »

Urtraxa
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."

REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
Obrazek

bicz_bozy
Warzywo

Post autor: bicz_bozy »

chodziło mi o to kto jest najlepszy i dodatkowo gra jęzorem. Ja tam uważam, że to świetny przedmiot

Awatar użytkownika
B0BER
Mudżahedin

Post autor: B0BER »

Moim skromnym zdaniem chodziło mu o tego najlepszego gracza w Polsce ale pochlebiasz mi jeśli piszesz że o mnie chodzi :D

wracając to nikt mi na pytanie nie odpowiedział ;)

Awatar użytkownika
Macias
Kretozord

Post autor: Macias »

Odpala się tylko jeśli przeciwnik nie osiągnie wymaganego casting value.
Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( :shock: ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki :)
Imperialna moc!

Awatar użytkownika
Robert.P
Wodzirej

Dobra to sorry za wpadkę odpowiedzcie teraz na moje pytanie co jest lepsze na euro wybrańcy czy rycerze bo na kartówke przed DMP muszę mieć rozpe i nie potrafię jednostronnie wybrać :)
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."

Obrazek

Awatar użytkownika
Shadar
Kradziej

Post autor: Shadar »

Na tongue gra Duke. Zastanawiam się tylko, czy to on pierwszy zrobił tą rozpę, czy Dymitr. :-k
Wieszkto pisze:
Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.

Awatar użytkownika
MARDUK
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: MARDUK »

MARDUK pisze:Wróciłem do starej dobrej metody kasowania postów z bykami. G
Proszę Moda, proszę mnie nie obrażać, magister byków nie sadzi. Jeżeli w moim wywodzie była tam jakaś literówka to prawdopodobnie klawisz na klawiaturze nie zadziałał lub bardziej prawdopodobne, że był to atak terrorystyczny masonów. Musiałem wywalić na światło dzienne niewygodną informację na temat Wochu :D

Pozdro.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Co ja zwykły człowiek po 6 klasach podstawówki mogę wiedzieć o bykach. Co zobaczę kasuję. Takie życie.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Shadar pisze:Na tongue gra Duke. Zastanawiam się tylko, czy to on pierwszy zrobił tą rozpę, czy Dymitr. :-k
a jakie to ma dziś znaczenie? ;P
Duke jedzie rozpiską, która wspólnymi siłami budowało kilka osób. To prawda, że na języku grałem ja i przekonywałem do tego pomysłu - jak widać skutecznie

wszystko dla większego dobra:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

buniek
Chuck Norris

Post autor: buniek »

1.Czy mark of khorne działa na wierzchowce (w tym np. Juggernauta pod lordem z rzeczonym markiem)?

2.Czy lord na Juggerze i jego wierzchowiec, są liczeni jako jeden model i nie można zabić wierzchowca spod lorda, tak jak robi się to np. ze smokiem?

3.Czy Warshrine może maszerować?

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

buniek pisze:1.Czy mark of khorne działa na wierzchowce (w tym np. Juggernauta pod lordem z rzeczonym markiem)?

2.Czy lord na Juggerze i jego wierzchowiec, są liczeni jako jeden model i nie można zabić wierzchowca spod lorda, tak jak robi się to np. ze smokiem?

3xtak

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Grolshek - 3 x TAK to było za komuny [-X :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

smiejagreg pisze:Grolshek - 3 x TAK to było za komuny [-X :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A ty myślisz że ile ja mam lat ? :twisted: :-.
Pamiętam. :wink:

Awatar użytkownika
Robert.P
Wodzirej

Odpowie mi ktoś na zadane przeze mnie pytanie co jest bardziej opłacalne na pkt euro?Knighci czy Choseni?

Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Kedo...trudne pytanie zadajesz. Podejrzewam, ale moge się mylic, że fani chosenów będą mało obiektywni i wybiorą chosenów. Na szczęście fani rycerzy to duzo rozsądniejsza grupa i nie dadzą się ponieść emocjom i o dziwo wybiorą rycerzy. Ilu ludzi tyle wizji. IMO Choseni, ale co ja tam wiem...
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Kedo pisze:Odpowie mi ktoś na zadane przeze mnie pytanie co jest bardziej opłacalne na pkt euro?Knighci czy Choseni?
Ja akurat stawiam na rydwany ale nie znoszę postawy roszczeniowej u użytkowników. Zadałeś pytanie to czekaj na odpowiedź. :? Nikt z nas nie ma obowiązku odpowiadać...

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Może właśnie dlatego nikt nie odpowiada #-o :wink:

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

No dobra. Odpowiem. Knighci się bardziej opłacają, jeśli grasz Bretonią. Jeśli grasz Chaosem - lepsi są Choseni.
Obrazek

Awatar użytkownika
MARDUK
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: MARDUK »

Grolshek pisze:
buniek pisze:1.Czy mark of khorne działa na wierzchowce (w tym np. Juggernauta pod lordem z rzeczonym markiem)?

3xtak

Frenzy nie przenosi się na wierzchowce więc jak może działać mark Khornea na konie?

ODPOWIEDZ