Nie lubimy robić, wolimy się wozić! -EURO Wrocław 29.07.2012

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Thomas
Falubaz

Re: Nie lubimy robić, wolimy się wozić! -EURO Wrocław 29.07.

Post autor: Thomas »

bicz_bozy pisze:ponawiam pytanie: Masz jakieś sukcesy którymi chcesz mnie onieśmielić?

Ja do tej pory nie przegrałem nawet jednej bitwy w WFB - tak więc sugeruję Ci czelendż na tym turnieju, żebyś mógł sam określić "moje pierwsze wrocławskie sukcesy" w battlereport'cie :twisted:

Musisz być wyjątkowo wiekowy, żeby nazywać mnie "chłopcze". A jeżeli faktycznie masz już tyle lat, żeby tak do mnie mówić i wciąż nie masz żadnych sukcesów w tej grze - nie świadczy to o Tobie za dobrze

nie twierdzę że mam sukcesy ale nie cwaniakuję przed ludźmi których nie znam wchodząc do nowego środowiska

pozdro, poćwicz, wygraj kilka turniejów a potem możesz się do woli rozpływać na forach i ociekać zajebistością

EOT

bicz_bozy
Warzywo

Post autor: bicz_bozy »

to jak z tym czelendżem?

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Dymitr, masz nowe konto na BP?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

hehehehe dobre wojtuś. no no nie powiem ciekawie sie zapowiada, zobaczyc kolege co nigdy nie przegrał i pewnie nigdy nie płakał. postaram się przybyć choćby jako obserwator bo wygląda na to że walka będzie się toczyć o 2gie miejsce.
tomeczku proponuje żebyście przeliczyli swoje siwe włosy że tak powiem komisyjnie.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
mnp21
Chuck Norris

Post autor: mnp21 »

Chętnie bym pojechał, niestety mieszkając w Pszczynie nie mam dojazdu :(. Może ktoś jedzie z Górnego Śląska i ma wolne miejsce w aucie? Oczywiście dołożę się do paliwa :)
Kiedyś grejtsłordy to były grejtsłordy, a nie jakieś "miecz + tarcza"...

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Myślę, że się przejadę do Was ;). Również zaciekawiły mnie wojownicze Skaveny!

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Nie wiemk gdzie jest Psxczyna, ale chłopaki z Gliwic chyba beda jechać może tu jest blisko i cię wezmą.

Awatar użytkownika
mnp21
Chuck Norris

Niestety, jak pokazało mi Google Maps Gliwice są między Pszczyną a Wrockiem, więc chłopaki musieliby jechać po mnie ładny kawałek, czego robić im się zapewne nie będzie chciało ;D.

Może ktoś z Biela? Może ktoś się zastanawia nad wyjazdem ale szkoda mu kasy na paliwo i szuka kogoś do zrzutki??

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Jak chłopaki z Gliwic będą jechać, to prawdopodobnie pociągiem ;)

Awatar użytkownika
Miechu
Wałkarz

Post autor: Miechu »

Zgłaszam się wampierzami :twisted: !

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

ja chyba z TK będę. Maryś co bierzesz?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Bretke, dawno nią nie grałem.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

mnp - a do barda nie łaska podjechać ;D ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

QC - MOZE WPADNIECIE?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Thomas
Falubaz

Qc, specjalnie dla was wydrukuję ZaJ3BiaSzcZe dyplomy oraz zorganizuję darmową herbatę i kawę wynagradzając tym samym trudy podróży - zbieraj ekipę na ostatniego, wrocławskiego premastera przed dmp

btw: możemy nawet parowanie szmyta zrobić żebyście mogli przetestować wybrane paringi pod drużynówkę

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

bede jednak grał swoją pierwsza armią w wfb ever

Awatar użytkownika
mnp21
Chuck Norris

-Qc- pisze:mnp - a do barda nie łaska podjechać ;D ?
Jeżeli masz na myśli turniej sobotni to jestem w robocie :(. Dlatego tak mi zależy na tym Wrocku bo to jedna z moich niewielu wolnych niedziel :)
Thomas pisze:zbieraj ekipę na ostatniego, wrocławskiego premastera przed dmp
Przyłączam się ;D

Awatar użytkownika
Miechu
Wałkarz

Post autor: Miechu »

Hej Thomasie czemu mnie nie wpisałeś na listę graczy? Pozdro

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Zajebiscie, ze sa 3 osoby.

Awatar użytkownika
Thomas
Falubaz

turniej się nie odbył z powodu braku frekwencji, widać wrocławskim graczom nie jest potrzebny trening przed DMP zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, iż miał to być pierwszy turniej na zasady EURO od kilku miesięcy...

darować sobie już mogłeś ten pojazd

pzdr. Dymitr

a ty już nie umiesz normalnie odpowiadać tylko musisz wypowiadać się w cudzych postach przy okazji niesłusznie kasując ich fragmenty? wskaż mi punkt w regulaminie który złamałem to przyznam Ci rację a puki się to nie stanie radzę nie nadużywać władzy Panie Moderatorze

pzdr. Thomas
Ostatnio zmieniony 29 lip 2012, o 18:44 przez Thomas, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ