![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Czekaj, czekaj a czy ja nie napisałem, że może mail został wysłany ??
Ty no patrz doszedł
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
już się tak nie nabijaj, bo nadal faktem pozostaje, że turniej nie został zgłoszony w terminie. Termin DMP był chyba znany już od kilku miesięcy, już wtedy można było go zgłosić (a nie teraz szukać wymówek).Aro pisze:To może PiotrzeB przeprosisz teraz Nas
Ty no patrz doszedł
Asassello pisze:już się tak nie nabijaj, bo nadal faktem pozostaje, że turniej nie został zgłoszony w terminie. Termin DMP był chyba znany już od kilku miesięcy, już wtedy można było go zgłosić (a nie teraz szukać wymówek).Aro pisze:To może PiotrzeB przeprosisz teraz Nas
Ty no patrz doszedł
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Nie, bo Duńczycy, Australia i Singapur też będzie.KayolPixel pisze:Zmieńcie nazwe na: polnische Team-Meisterschaft ins Landsberg an der WartheCrazyChris pisze:Spoiler Alert
- bedzie mala inwazja niemiecka
LUBIETOFurion pisze:Nie, bo Duńczycy, Australia i Singapur też będzie.KayolPixel pisze:Zmieńcie nazwe na: polnische Team-Meisterschaft ins Landsberg an der WartheCrazyChris pisze:Spoiler Alert
- bedzie mala inwazja niemiecka
To słowo kluczAfro pisze:jak nie będzie dwóch błyskawic i swastyk, to chyba nie będą się czepiać