Klafuti to, że nie wiem czy czytałeś akurat było skierowane do Wieszkto bo ja piszę o jednym czyli MtG, planszówki a on mi o figurkach jakby ktoś wchodząc do nas nie znalazł figurek
A co do tego co napisałeś to akurat wiesz nie każdy wchodząc ma świadomość że mamy w ofercie tylko figurki i pytania o MtG, planszówki czy Inwazje są bardzo częste.
Oficjalny sklep GW w Warszawie (wreszcie?).
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Panowie chodzi mi o jawną dyskryminację innych sklepów na rzecz gralla , być może dlatego iż cześć pracowników tam wcześniej pracowała.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
O matko, wychodzi polskie czepialstwo. Jakby kierowali do Cytki to byście się darli, ze do Cytki. Jak do Faberów to byście się darli, że do Faberów. I tak w koło Macieju.
Tam kiedyś pracowali, mają sentyment i tyle. Jak ktoś rzeczywiście się zainteresuje i dowie to sam będzie wiedział, gdzie ma kupić.
Tam kiedyś pracowali, mają sentyment i tyle. Jak ktoś rzeczywiście się zainteresuje i dowie to sam będzie wiedział, gdzie ma kupić.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
Za to Ty możesz przywrócić balans na świecie i puścić z dymem swoje poprzednie miejsce pracy .Wieszkto pisze:Panowie chodzi mi o jawną dyskryminację innych sklepów na rzecz gralla , być może dlatego iż cześć pracowników tam wcześniej pracowała.
Skąd wiesz że tego nie uczyniłem .Klafuti pisze:Za to Ty możesz przywrócić balans na świecie i puścić z dymem swoje poprzednie miejsce pracy .Wieszkto pisze:Panowie chodzi mi o jawną dyskryminację innych sklepów na rzecz gralla , być może dlatego iż cześć pracowników tam wcześniej pracowała.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Man jak ktoś mnie pyta gdzie najbliżej od ZT dostanie karty do MGT albo planszówki to mam ludzi wysyłać na Ursynów? To Grall dyskryminuje inne sklepy bo jest najbliżej od nas i to gdzie ktoś kiedyś pracował nie ma na to żadnego wpływu. Zaznaczę tylko, że kiedy ktoś nas pyta o inne sklepy z figurkami w W-wie (choć to rzadka sytuacja) wymieniamy także inne sklepy.Wieszkto pisze:Panowie chodzi mi o jawną dyskryminację innych sklepów na rzecz gralla , być może dlatego iż cześć pracowników tam wcześniej pracowała.