Alternatywne figurki.

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Re: Alternatywne figurki.

Post autor: GarG »

Widzialem gdzies DE zrobione z samych kobiet super to wyglądało.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

vanswirr
Chuck Norris

Post autor: vanswirr »

Ładne, co nie ?

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Post autor: Vallarr »

Ladne.
Ta dolna przypomina Lwice z Alahanu z Konfry - pamietasz jeszcze Vanswirr? :mrgreen:

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

o w morde - już pisze do Niedźwiedzia ,że chcę! :)...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
ibniblis23
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: ibniblis23 »

Suka na pegazie - miodzio!
“Never underestimate the power of sheer, bloody-minded spite”

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Pytanie brzmi - po co? Suka z GW jest całkiem niezła, brakuje dreadlorda na pegazie.
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Duderson pisze:Pytanie brzmi - po co? Suka z GW jest całkiem niezła, brakuje dreadlorda na pegazie.
A po co niby mam już 14 różnych czarodziejek do DE? Przecież nie po to żeby niby grać- wystarczyłby dwie. Jak wiedzę mroczną elfkę nie mogę się powstrzymać:)... Ale skoro pytasz - to pewnie nie zrozumiesz:)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Wiadomo, że fajnych figs nigdy za dużo, tyle, że są potrzebniejsze. I nie unoś się proszę kolekcjonerskim tonem z lepszego świata :)
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
ibniblis23
Kontakt:

pewnie i tak bedzie zdejmowana, wiec sie posadzi na pegazie lorda ;p

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

zamówiłem Mantysie do Niedźwiedzia - będę jej używał jako pegaza:)...piękna jest!.
Sorry za protekcjonalny ton Dude :) nie chciałem :mrgreen: ... kocham Was wszystkich bracie i siostry z Nagaroth! :mrgreen:
Obrazek

Slayer
Chuck Norris

Post autor: Slayer »

Piotr z rana już wstawiony :D

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

dalej wołabym stare dobre dark pegasusy z 4 edycji - gdyby ktoś chciał się takich pozbyć, chętnie nabędę droga kupna ; ) mają jakiś taki swojski mroczniutki klimacik
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

e-Bay leniu.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

btw, macie jakichś kandydatów na jeźdzców? bede potrzebowało 3-4 róznych jeźdzców i szukam alternatyw. Mam już jeźdzca z cyckoweża, mam swoich przerobionych z execów dwóch, macie jakies pomysły?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
DarkAngel
Oszukista

Post autor: DarkAngel »

Ja mam pegazistę z nowego smoka i on się świetnie prezentuje
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand

Awatar użytkownika
ibniblis23
Kontakt:

oj tam, pegazista to nie problem, glupiego Nauglir Knighta mozna wrzucic. Gorzej z pegazem z prawdziwego zdarzenia... bo bretonskie z piorami sa tak nie-fluffowe... ;p

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Paraszczak pisze:e-Bay leniu.
Stary pegaz to rarytas nawet na Ebay - poza tym jak dla mnie jest strasznie brzydki :(...
Mówię wam kupcie mantysie-
http://www.ragingheroes.com/collections ... /manticore
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

pewnie sie zaopatrze, choc głowa i kopyta do wymiany ; )

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

Obrazek

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Stary pegaz to rarytas nawet na Ebay
Przewala się ich mnóstwo. Jak na razie, co patrzę, to są co najmniej dwa do kupienia za śmieszne pieniądze. Tylko trzeba poprzeglądać również lokalne ebaye (szczególnie na niemieckim jest bardzo bogaty wybór starych figsów)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

ODPOWIEDZ