Alternatywne figurki.
Moderator: Yudokuno
Re: Alternatywne figurki.
Widzialem gdzies DE zrobione z samych kobiet super to wyglądało.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- ibniblis23
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Suka na pegazie - miodzio!
“Never underestimate the power of sheer, bloody-minded spite”
A po co niby mam już 14 różnych czarodziejek do DE? Przecież nie po to żeby niby grać- wystarczyłby dwie. Jak wiedzę mroczną elfkę nie mogę się powstrzymać:)... Ale skoro pytasz - to pewnie nie zrozumiesz:)Duderson pisze:Pytanie brzmi - po co? Suka z GW jest całkiem niezła, brakuje dreadlorda na pegazie.
- ibniblis23
- Kontakt:
pewnie i tak bedzie zdejmowana, wiec sie posadzi na pegazie lorda ;p
dalej wołabym stare dobre dark pegasusy z 4 edycji - gdyby ktoś chciał się takich pozbyć, chętnie nabędę droga kupna ; ) mają jakiś taki swojski mroczniutki klimacik
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
btw, macie jakichś kandydatów na jeźdzców? bede potrzebowało 3-4 róznych jeźdzców i szukam alternatyw. Mam już jeźdzca z cyckoweża, mam swoich przerobionych z execów dwóch, macie jakies pomysły?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Ja mam pegazistę z nowego smoka i on się świetnie prezentuje
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
- ibniblis23
- Kontakt:
oj tam, pegazista to nie problem, glupiego Nauglir Knighta mozna wrzucic. Gorzej z pegazem z prawdziwego zdarzenia... bo bretonskie z piorami sa tak nie-fluffowe... ;p
Stary pegaz to rarytas nawet na Ebay - poza tym jak dla mnie jest strasznie brzydki ...Paraszczak pisze:e-Bay leniu.
Mówię wam kupcie mantysie-
http://www.ragingheroes.com/collections ... /manticore
pewnie sie zaopatrze, choc głowa i kopyta do wymiany ; )
Przewala się ich mnóstwo. Jak na razie, co patrzę, to są co najmniej dwa do kupienia za śmieszne pieniądze. Tylko trzeba poprzeglądać również lokalne ebaye (szczególnie na niemieckim jest bardzo bogaty wybór starych figsów)Stary pegaz to rarytas nawet na Ebay
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.