Niestety cahirze na herosów się nie nadają, są zbyt wielkie są one tylko nieco niższe od demonicznego księcia, poza tym demonów nie zbieram. Każdego zrobiłem z modelu innej firmy:
Slaneesh - Reaper
Nurgle- Maxmini
Khorne- Zvezda
Tzeentch- GW(allegro w bizach trafił mi się mocno uszkodzony flamer)
Name of madness
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Name of madness
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
Nie chodzi mi o wielkośc tylko o wygląd. =) Bo widzę, że stoją na złączonych podstawkach.likaon pisze:Niestety cahirze na herosów się nie nadają, są zbyt wielkie są one tylko nieco niższe od demonicznego księcia, poza tym demonów nie zbieram. Każdego zrobiłem z modelu innej firmy:
Slaneesh - Reaper
Nurgle- Maxmini
Khorne- Zvezda
Tzeentch- GW(allegro w bizach trafił mi się mocno uszkodzony flamer)
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
Uch, zmusiliście mnie panowie do założenia tu konta, serio.
Otóż te figurki (nie wszystkie, co prawda) malowałam ja. Dopiero się uczę, więc kajam się, że "byliście zmuszeni" do oglądania czegoś tak niesatysfakcjonującego. Jednakże zamiast tekstów typu: "znajdź kogoś kto zrobi to lepiej" wysilić się i poświęcić pięć minut z życia na konstruktywną krytykę, powiedzieć co gdzie i dlaczego należy poprawić. Bo skoro wiecie co konkretnie jest źle (bo pozwalam sobie myśleć, że nie wszystko), to dlaczego mielibyście się tą wiedzą nie podzielić.
oberwie mi się za pyskowanie, czy nie oberwie - oto jest pytanie
Otóż te figurki (nie wszystkie, co prawda) malowałam ja. Dopiero się uczę, więc kajam się, że "byliście zmuszeni" do oglądania czegoś tak niesatysfakcjonującego. Jednakże zamiast tekstów typu: "znajdź kogoś kto zrobi to lepiej" wysilić się i poświęcić pięć minut z życia na konstruktywną krytykę, powiedzieć co gdzie i dlaczego należy poprawić. Bo skoro wiecie co konkretnie jest źle (bo pozwalam sobie myśleć, że nie wszystko), to dlaczego mielibyście się tą wiedzą nie podzielić.
oberwie mi się za pyskowanie, czy nie oberwie - oto jest pytanie
raczej Ci się nie oberwie... zalety braku równouprawnienia...
Za dużo tego wszystkiego i większość wygląda na niedokończone więc trudno o konstruktywną krytykę wybierz jakieś konkretne "cosie" i poproś o porady/krytyke odnośnie tego "cosia" a na bank ktoś kto się zna (lub tak myśłi) na malowaniu wypowie konkretniej...
Za dużo tego wszystkiego i większość wygląda na niedokończone więc trudno o konstruktywną krytykę wybierz jakieś konkretne "cosie" i poproś o porady/krytyke odnośnie tego "cosia" a na bank ktoś kto się zna (lub tak myśłi) na malowaniu wypowie konkretniej...
Jeśli chodzi o twoją pracę artystyczną zawsze mogło by być lepiej , gdybyś się postarał.
PS : Głównie chodzi mi o modele kultystów o rozciągnięte palce .Tak to wmiare .
Jeśli chodzi o malowanie jak na początek nie jest żle Shiru . Pokaże ci pare technik jak bedę miał czas ....
PS : Głównie chodzi mi o modele kultystów o rozciągnięte palce .Tak to wmiare .
Jeśli chodzi o malowanie jak na początek nie jest żle Shiru . Pokaże ci pare technik jak bedę miał czas ....