Name of madness

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Re: Name of madness

Post autor: likaon »

Niestety cahirze na herosów się nie nadają, są zbyt wielkie są one tylko nieco niższe od demonicznego księcia, poza tym demonów nie zbieram. Każdego zrobiłem z modelu innej firmy:
Slaneesh - Reaper
Nurgle- Maxmini
Khorne- Zvezda
Tzeentch- GW(allegro w bizach trafił mi się mocno uszkodzony flamer)
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

loko pisze:hero slanesza mocno mnie niepokoi.
:lol2:

Niektóre pomysły masz zajebiste (mangler :D), ale poziom malowania to tragedia. To raczej kolorowanie, niż malowanie.
Lepiej znajdź kogoś, kto to pomaluje.

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Post autor: cahir »

likaon pisze:Niestety cahirze na herosów się nie nadają, są zbyt wielkie są one tylko nieco niższe od demonicznego księcia, poza tym demonów nie zbieram. Każdego zrobiłem z modelu innej firmy:
Slaneesh - Reaper
Nurgle- Maxmini
Khorne- Zvezda
Tzeentch- GW(allegro w bizach trafił mi się mocno uszkodzony flamer)
Nie chodzi mi o wielkośc tylko o wygląd. =) Bo widzę, że stoją na złączonych podstawkach.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

fajne pomysly, ale reszta w większości posysa ostro

shiru
Plankton

Post autor: shiru »

Uch, zmusiliście mnie panowie do założenia tu konta, serio.
Otóż te figurki (nie wszystkie, co prawda) malowałam ja. Dopiero się uczę, więc kajam się, że "byliście zmuszeni" do oglądania czegoś tak niesatysfakcjonującego. Jednakże zamiast tekstów typu: "znajdź kogoś kto zrobi to lepiej" wysilić się i poświęcić pięć minut z życia na konstruktywną krytykę, powiedzieć co gdzie i dlaczego należy poprawić. Bo skoro wiecie co konkretnie jest źle (bo pozwalam sobie myśleć, że nie wszystko), to dlaczego mielibyście się tą wiedzą nie podzielić.

oberwie mi się za pyskowanie, czy nie oberwie - oto jest pytanie
Obrazek

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Post autor: Niko »

raczej Ci się nie oberwie... zalety braku równouprawnienia...

Za dużo tego wszystkiego i większość wygląda na niedokończone więc trudno o konstruktywną krytykę :) wybierz jakieś konkretne "cosie" i poproś o porady/krytyke odnośnie tego "cosia" a na bank ktoś kto się zna (lub tak myśłi) na malowaniu wypowie konkretniej...

Hamior
Plankton

Post autor: Hamior »

hmmm, jak dla mnie to troche bardzo extremalnie baaaaaaardzo za dużo plasticart'u oraz śladów palców na płynnym greenstufie. :twisted:

Dudu
Wałkarz

Post autor: Dudu »

Jeśli chodzi o twoją pracę artystyczną zawsze mogło by być lepiej , gdybyś się postarał.
PS : Głównie chodzi mi o modele kultystów o rozciągnięte palce [-o< .Tak to wmiare .

Jeśli chodzi o malowanie jak na początek nie jest żle Shiru . Pokaże ci pare technik jak bedę miał czas .... :roll:

Awatar użytkownika
Czcibor
Oszukista

Post autor: Czcibor »

Pomysły masz genialne. =D>
Fanatic pisze: ledwo savage ogarniam cała rodzina je maluje
już nie chcą do mnie przychodzić bo wiedzą, że pędzel i farbki na nich czekają
Obrazek

ODPOWIEDZ