DMP - Polcon 2007, 1-2.09.2007, Warszawa
Wystarczy ze przeslesz podpisane rozpiskiChristos pisze:Czy druzyna która jest juz zgłoszona ma wysłac zgłoszenie jeszcze raz czy tylko same rozpiski teraz?

Mogę skombinować...(Na poprzednim DMP zostali przyjęci tzn. nie są to BK ,tylko bretońcy pomalowani na ciemny kolor)Scimitar pisze:potrzebuję 12 BK na DMP of cors - dobrzy ludzie pomóżta
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
Yo!Christos pisze:Jakies życzenia co do formatu rozpisek?
Tu powinien Shino sie odezwac w tej sprawie. Bo to do nego wszystkie trafiaja.
Ale sadze ze najlepiej rst. (wersja 2.2c) , jak nie to html lub full text sumary.
do wyslania rozpiske masz 10 dni.... i tak 70% wysle ostatniego mozliwego dniaGuldur pisze:ponownie:
pomysl z wysylanie rozpisek teraz jest delikatnie mowiac nietrafiony, zeby nie napisac glupi

Czemu głupi? Bo wyeliminuje takie sytuacje ze okaze sie ze druzyna, ktora pojawi sie na turnieju, ma 2 takich samych lordow? ze rozpiska ma za duzo punktow?
nie chce powtarzac teog co napisalem na gildii wiec w skrocie:
dlatego ze nie mam takeij mozliwosci ze wzgledu na wyajzdy ludzi na wakacje; moge odtworzyc z pamieci ich rozpiski i przeslac, ale co jak sie pomyle? karniaki za brak zgofnosci rozpiski przeslanej ze stanem faktycznym? lordow takich samych nie bedizemy miec bo sa rozne armie wiec sprawa sie sama zalatwia; poza tym skoro parujemy graczy na podstawie tajnych rozpisek to czemu niektryz maj je znac wczesniej?
dlatego ze nie mam takeij mozliwosci ze wzgledu na wyajzdy ludzi na wakacje; moge odtworzyc z pamieci ich rozpiski i przeslac, ale co jak sie pomyle? karniaki za brak zgofnosci rozpiski przeslanej ze stanem faktycznym? lordow takich samych nie bedizemy miec bo sa rozne armie wiec sprawa sie sama zalatwia; poza tym skoro parujemy graczy na podstawie tajnych rozpisek to czemu niektryz maj je znac wczesniej?
Proponuje zapisek: mozna wysylac rozpiski, zostana one sprawdzone. Jesli team nie wysle rozpisek i rozpiska ktoregos gracza okaze sie nieprawidlowa to team moze dostac karniaki oraz byc zmuszonym do zmiany rozpiski.
Zacheci to ludzi do wysylania rozpisek i nie zmieni drastycznie regulaminu.

- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Nie gwarantuje że zbiorę wszystkie rozpiski. Co najmniej z jedną będę miał duży kłopot gdyż Adam jest na wczasach i brak z nim jakiegokolwiek kontaktu. Wraca przed samym wyjazdem na DMP. Jak mi ktoś będzie z tego tytułu problemy robił to się obrażę.
bardzo dobry pomyslMarek Golan pisze:Proponuje zapisek: mozna wysylac rozpiski, zostana one sprawdzone. Jesli team nie wysle rozpisek i rozpiska ktoregos gracza okaze sie nieprawidlowa to team moze dostac karniaki oraz byc zmuszonym do zmiany rozpiski.
Tylko zonk bedzie wtedy: Grasz z jakas druzyna wszyscy sie rozstawiaja czas leci.. pytasz przecwniow jakie armie maja.. i okazuje sie 2 takich samych lordow.. lub rozpiska Kultu Ulryka... no i teraz mowisz zmiencie... sadze ze zanim przeciwnicy sie zdecuduja i ulozna rozpiske, bedziesz jakies 30 minut w plecy.. i dopiero po tym ja ktos bedzie mial dobra rozpiske zaczniecie sie rozstawiac.thurion pisze:bardzo dobry pomyslMarek Golan pisze:Proponuje zapisek: mozna wysylac rozpiski, zostana one sprawdzone. Jesli team nie wysle rozpisek i rozpiska ktoregos gracza okaze sie nieprawidlowa to team moze dostac karniaki oraz byc zmuszonym do zmiany rozpiski.
Nie rozumiem.. czemu wklepanie 5 rozpisek w format elektroniczny i wyslanie ich mailem jest kłopotliwe?
Jezeli ktos nie umie sie poslugiwac w pelni kompem to niech poprsi kolege lub rodzicow

do 27 czy 28 trzeba nadyslac rozpiski... a nie na wczoraj
Gorzej jak jej nielegalnosc wyjdzie w pozniejszych rundach, albo taka rozpiska bedzie sie dostosowywac do przeciwnikow pomiedzy rundami.
"Ktokolwiek ośmieli się podnieść rękę na Stowarzyszenie Bazyliszek,
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
niech ma świadomość, że Stowarzyszenie mu tę rękę odrąbie..."
jesli juz bylbym predzej za dyskwalifikacja. Uwierz mi, ze nie bedzie komu tego sprawdzac w dniu turnieju. Bedzie okolo 200 graczy i przy dobrych wiatrach 4 sedziow... a tak czesciej polowa tego.Marek Golan pisze:Proponuje zapisek: mozna wysylac rozpiski, zostana one sprawdzone. Jesli team nie wysle rozpisek i rozpiska ktoregos gracza okaze sie nieprawidlowa to team moze dostac karniaki oraz byc zmuszonym do zmiany rozpiski.