JA kupiłem wczoraj piórko Fendera za 2,50 Pograłem może z godzinę zachwycony jak się fajnie gra (było koło pierwszej w nocy) Zagrałem sobie kawałek z kilkoma sztucznymi flażoletami żeby sprawdzić czy piórko sie spisuje... Rano wstaje patrze na piórko a jest złamane w pół ;/
Byłem tak zmęczony że nie zauważyłem tego w nocy;/ Chciałem kupić grubsze ale nie mieli więc wziąłem cieńsze i taki oto skutek ;/
Żal.pl czyli żalimy się :P
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
dzisiaj ciut lepiej.. ała.
Zostałem już odpowiednio "pocieszony"
@Sykstus: z kostek to najlepiej big stubby dunlopa 2 mm.. poprostu nie potrafię sie na inne przerzucić.
@Wych: wygrałeś. To się nazywa pech.
Zostałem już odpowiednio "pocieszony"
@Sykstus: z kostek to najlepiej big stubby dunlopa 2 mm.. poprostu nie potrafię sie na inne przerzucić.
@Wych: wygrałeś. To się nazywa pech.
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
Mam tylko teraz zmniejszyła sie do zbyt małych rozmiarówMastema pisze: @Sykstus: z kostek to najlepiej big stubby dunlopa 2 mm.. poprostu nie potrafię sie na inne przerzucić.
Grałem wczoraj w AO, miąłem juz prawie lvl może 3k brakowało i podczas walki przerwało mi połączenie (je%^& neozdrada) po przywróceniu połączenia włączam AO i jestem w mieście ze stratą prawie całego lvlu arrrgggghhh. Postanowiłem udać sie spać tego już było za wiele....