Freestylowe gadki
Moderator: Afro
Re: Freestylowe gadki
ta rozpiska jest dla mnie dziwna a gościu na karpecie jest dość łatwy do zabicia.
WOW ma sv 3+ i nawet 6+ warda trafi na imperium,DF czy nawet na innego ogra i jak będzie chciał wylecieć to dostanie 1/2 kule i po nim. Z DE mamy bardzo łatwo z moich wyników 2 razy udało mi się wbić maskę Jankielowi raz Żuczkowi i wygrać fartem ( zabiłem jednym strzałem POKA) z Laikiem 14:6. Lecz z HE to ja już nie widzę żadnego rozwiązania
- Król Goblinów
- Wodzirej
@Pająk- ta rozpa ma ode mnie Seal of Aprovall! wątpię w przebijalnośc tego klocka niestety- jeżeli przeciwnik sie będzie buffował to ma pozamiatane, niemniej podejście niezłe. Przy mapkach ETC nie martwiłbym się az tak bardzo o przeżywalność Tyranta, zwłaszcza ze najpierw trzeba blastera rozkręcić, a to tez są 1-2 kule.
i żeby stracił 4 lepsze ataki..
Słaby pomysł.
Ja tam uważam że najlepsze są 4 mournów
Słaby pomysł.
Ja tam uważam że najlepsze są 4 mournów
Wisła Kraków.
To prawda, ale 4 lepiej się manewruje
Wisła Kraków.
5 w manewrowości tylko teoretycznie przeszkadza - de facto nie
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
A jakby były 4 to by coś pomogło?Lucyfer pisze:Myślę że jak twoje mourfangi trafią na miliony harpii Żuka to nie dojdą do walki nawet w 6 turze...
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Za zaoszczędzone punkty może wystawić coś innegoMacias pisze: A jakby były 4 to by coś pomogło?
Wisła Kraków.