Rothand Gallery update. Kholek, Malek i undeady
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Rothand Gallery
Ależ dynamiczny ten krasnolud . Do tych skrzydełek nie jestem przekonany, wykonane perfekcyjnie tylko z Asterixem mi się kojarzą. Zachwycam się natomiast tarczą, świetna jest i takie właśnie powinny mieć wszystkie krasnoludy. Chyba nitów nie dorobiłeś ale jak rozumiem jeszcze dojdą.
C'tan go odpicuje ale z tego co wiem jego koncept to jasny kamień i płynące złoto zamiast lawy - taki bardziej krasnoludzki
niż chadecyjny.
...
Nerki nie trzeba będzie sprzedawać bo będę się starał by ceny (i jakość) były na poziomie Avatars of War
...
2gi krasnal musi poczekać - najpierw chcę wydać tego pierwszego... a później jakiegoś "egipskiego kolosa"
w wiadomym celu bo już mi się nie chce robić tych konwersji ani odlewów...
apropo tego... jeszcze mokra farba:
niż chadecyjny.
...
Nerki nie trzeba będzie sprzedawać bo będę się starał by ceny (i jakość) były na poziomie Avatars of War
...
2gi krasnal musi poczekać - najpierw chcę wydać tego pierwszego... a później jakiegoś "egipskiego kolosa"
w wiadomym celu bo już mi się nie chce robić tych konwersji ani odlewów...
apropo tego... jeszcze mokra farba:
- Brushlicker
- Falubaz
Krasnolud rewelacyjny (najlepsze to, że bardziej "realistyczny" niż brodate beczki kompensujące sobie małe, ekhem, mózgi rozmiarami topora). Golem bardzo fajny, szczególnie krystaliczne formy na kolanach i ramionach. Daj znać jak wejdą do produkcji
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Świetne prace
co do krasnoludka z toporem, z tyłu kolesiowi ubranko/skóra układa trochę nienaturalnie? jedno ramię ma o wiele wyżej niż drugie, natomiast dół ubranka jest poziomo do podłoża, a żadnych fałda na nim też nie ma.
Dzięki wszystkim za komenty
Asassello - to jeszcze wip a co do "jednego ramienia wyżej niż drugie" to tak przeważnie jest jak się macha toporem nad głową
Po za tym on szarżuję tarczą - te ramię musi być niżej. Co do fałd w zgięciu to myślałem nad tym ale kolczuga by tak fajnie nie wyglądała
- to jest 28mm . Jeśli kiedyś będę robił większe rzeźby pod malowanko to na pewno takie detale wezmę pod uwagę.
I ostatnia sprawa - to jest fantasy - mało tego to jest nie istniejąca rasa wiec wszelkie spekulacje nad anatomią krasnoludów
i innych stworów są co najmniej zabawne
Ostatnio walczę nad TK RedScorpiona ale przez dzieciątko strasznie mi się opóźnia "premiera"
Już całkiem niedługo pokażę Wam trochę stufu.
Nie przyjmuję już więcej zleceń na słabsze levele - pracy jest zbyt dużo więc
trzeba zacząć robić na poziomie (stałych klientów to na razie nie dotyczy).
A na razie lepsze zdjęcia ostatnich konwersji:
Asassello - to jeszcze wip a co do "jednego ramienia wyżej niż drugie" to tak przeważnie jest jak się macha toporem nad głową
Po za tym on szarżuję tarczą - te ramię musi być niżej. Co do fałd w zgięciu to myślałem nad tym ale kolczuga by tak fajnie nie wyglądała
- to jest 28mm . Jeśli kiedyś będę robił większe rzeźby pod malowanko to na pewno takie detale wezmę pod uwagę.
I ostatnia sprawa - to jest fantasy - mało tego to jest nie istniejąca rasa wiec wszelkie spekulacje nad anatomią krasnoludów
i innych stworów są co najmniej zabawne
Ostatnio walczę nad TK RedScorpiona ale przez dzieciątko strasznie mi się opóźnia "premiera"
Już całkiem niedługo pokażę Wam trochę stufu.
Nie przyjmuję już więcej zleceń na słabsze levele - pracy jest zbyt dużo więc
trzeba zacząć robić na poziomie (stałych klientów to na razie nie dotyczy).
A na razie lepsze zdjęcia ostatnich konwersji:
Mógłbyś wyrzeźbić tego pana:
http://images.wikia.com/warhammeronline ... oncept.jpg
http://images.wikia.com/warhammeronline ... oncept.jpg
Dzięki ale nie robię postaci z konceptów innych... ciężko się potem w sądzie wytłumaczyć
Trochę stafu do armi redscorpiona"crimson king":
I charioty ... ich nie malowałem - jedynie podstawki i trey
Trochę stafu do armi redscorpiona"crimson king":
I charioty ... ich nie malowałem - jedynie podstawki i trey
Świetne figuraski, podoba mi się zwłaszcza OSL na tej mumii na samym początku i oczach Ushabti (to chyba one). Nadają figsom klimatu.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
- RedScorpion
- Falubaz
Mmmmmmmmmm świetne już się nie mogę doczekać jak dostanę je do swoich łapek. Jestem ZACHWYCONY.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ciekawy schemat kolorystyczny armii. Malowanie, jak zwykle, na poziomie .
- rudobrody79
- Falubaz
kolosy bardzo ciekawe
ten efekt piasku ukształtowanego wiatrem - miodzio
ten efekt piasku ukształtowanego wiatrem - miodzio
Jedziemy dalej