Dawajcie bo mam jeszcze 30 min do pracy:) To jeszcze 2 rozegraj bo ja też się kiedyś w końcu muszę z tym zapoznać:)
Lajtowe 1600 Vanaheim 18.08.12
Re: Lajtowe 1600 Vanaheim 18.08.12
Flame ON!!!
Dawajcie bo mam jeszcze 30 min do pracy:) To jeszcze 2 rozegraj bo ja też się kiedyś w końcu muszę z tym zapoznać:)
hehe czyli musialo bolec w sobote lub niedziele, na te male punkty z ta kdaaiPiotrB pisze:to nie jest twór GW i to widać - czysta komercja i przegięcie pały. Każdy jak pierwszy raz spotyka Chdeki reaguje tak samo ...." Niemożliwe! Pokaż podręcznik! ..." ...a jednak ! możliwe!:)
na małe punkty Kadai jest nieporozumieniem... Osobiście nie boje się Chcdeków grając imperium nie udało mi się z nimi przegrać - choć duże znaczenie ma kto zaczyna ... ale ja już wiem jak to działa i jestem na to przygotowany. Chdeki zmieniają metę i to jest niedopuszczalne... są armie które mogą im skoczyć obunurz...
- Paraszczak
- Falubaz
Piotr ma tendencję do wyolbrzymiania różnych rzeczy ponad miarę ale często trudno się z nim nie zgodzić. I to jest ten wypadek gdzie się z nim zgadzam. Chadecja jest bardzo mocna i już. Mety strasznie nie zmienia ale jest mocna. A jedzenie w Gorzowie nie było drogie:)