Lajtowe 1600 Vanaheim 18.08.12

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Re: Lajtowe 1600 Vanaheim 18.08.12

Post autor: hypnotic »

Flame ON!!! :D
Dawajcie bo mam jeszcze 30 min do pracy:) To jeszcze 2 rozegraj bo ja też się kiedyś w końcu muszę z tym zapoznać:)

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

to nie jest twór GW i to widać - czysta komercja i przegięcie pały. Każdy jak pierwszy raz spotyka Chdeki reaguje tak samo ...." Niemożliwe! Pokaż podręcznik! ..." ...a jednak ! możliwe!:)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

PiotrB pisze:to nie jest twór GW i to widać - czysta komercja i przegięcie pały. Każdy jak pierwszy raz spotyka Chdeki reaguje tak samo ...." Niemożliwe! Pokaż podręcznik! ..." ...a jednak ! możliwe!:)
hehe czyli musialo bolec w sobote lub niedziele, na te male punkty z ta kdaai :) ?

Awatar użytkownika
Xier
Falubaz

Post autor: Xier »

Tak reaguje każdy gracz który nie zna drugiej armii :wink:
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

na małe punkty Kadai jest nieporozumieniem... Osobiście nie boje się Chcdeków grając imperium nie udało mi się z nimi przegrać - choć duże znaczenie ma kto zaczyna ... ale ja już wiem jak to działa i jestem na to przygotowany. Chdeki zmieniają metę i to jest niedopuszczalne... są armie które mogą im skoczyć obunurz...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

Piotr ma tendencję do wyolbrzymiania różnych rzeczy ponad miarę ale często trudno się z nim nie zgodzić. I to jest ten wypadek gdzie się z nim zgadzam. Chadecja jest bardzo mocna i już. Mety strasznie nie zmienia ale jest mocna. A jedzenie w Gorzowie nie było drogie:)

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Pojedziesz do Kozłowa czy na Śląsk to Ci się oczy otworzą burżuju :)... Dostaniesz posiłek gratis a za 10 zł najesz się do syta... w Gorzowie czepią na tym kasiore i tyle:)
Obrazek

ODPOWIEDZ