Pre Silesian 2800 Vanaheim Kraków 8.09.12
Re: Pre Silesian 2800 Vanaheim Kraków 8.09.12
Jakoś to będzie Najwyzej pojedziemy w 2-3 osoby albo coś.
Zapisany. Spoko, napewno ktoś się wysypie i wskoczysz na listę
Mam nadzieję że będzie wtedy ładna pogoda i będzie możliwość rozstawienia stołów na zewnątrz..
Mam nadzieję że będzie wtedy ładna pogoda i będzie możliwość rozstawienia stołów na zewnątrz..
Wisła Kraków.
Jeszcze się może zapisaćLeoh pisze:i Fluffiego nie bedzie
Wisła Kraków.
Jasne
Wisła Kraków.
czy mogę zagrać DoW ?
Już widzę Wasz płacz jaka to przegięta armia kiedy wszystkich spiorę
Staje się oficjalną armia ,żeby nie było :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 44&start=0
Już widzę Wasz płacz jaka to przegięta armia kiedy wszystkich spiorę
Staje się oficjalną armia ,żeby nie było :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 44&start=0
Nie powiem kto cały czas płacze jakie to Chd są przegięte Jak dla mnie nie ma problemu oficjalna armia, masz modele - graj Wcześniej Chadeki też nie miały officjalnego booka a i tak mogłem grać
Tylko że w tym linku co podałeś nie ma zasad
Tylko że w tym linku co podałeś nie ma zasad
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja
dla mnie historia zatoczyła koło 8 lat temu kiedy rozstawałem się z batllem grałem DoW - mam dużo figurek...
http://www.mediafire.com/?mtnmbi7sbvkf4c7
tylko Ci....
http://www.mediafire.com/?mtnmbi7sbvkf4c7
tylko Ci....
Tak, można grać DoW, wkońcu są dopuszczone
Proszę tylko o posiadanie wydrukowanej listy zasad i statystyk oraz kosztu punktowego.
Proszę tylko o posiadanie wydrukowanej listy zasad i statystyk oraz kosztu punktowego.
Wisła Kraków.
A oni są jacyś przegięci? Tak na szybko to nie widzę tam nic takiego super, poza zajebistymi niektórymi jednostkami. Smok w rarach i gotrek są nieźli, ale ogólnie ok, chyba żę tam chodzi o jakąś mega synergię różnych unitów rozkręcającąsystem
kiedyś byli przegięci - potem długo regimenty for hire balansowały grę ... Np. Wood Elfy z armatami robiły się całkiem fajne...
jest kilka jednostek ,źle wycenionych ale to w każdym podręczniku są.. (może poza nowymi)
+ mają takie ,że mają mega mocne cory i rary - spece takie sobie - choć piechota z siłą 5 i stubbornem za 8 pkt jest fajna
Bohaterowie słabi - jak to ludzcy... magia porządna i tania...
- mają taki ,że mają tylko itemy z booka
Nie wiadomo jeszcze co zrobią z imiennymi unitami i ich bohaterami - tam się kupuje unit z dowódcą (imiennym) - Furion wczoraj mi napisał ,że dyskutują o tym - odpowiedź będzie za parę dni...
jest kilka jednostek ,źle wycenionych ale to w każdym podręczniku są.. (może poza nowymi)
+ mają takie ,że mają mega mocne cory i rary - spece takie sobie - choć piechota z siłą 5 i stubbornem za 8 pkt jest fajna
Bohaterowie słabi - jak to ludzcy... magia porządna i tania...
- mają taki ,że mają tylko itemy z booka
Nie wiadomo jeszcze co zrobią z imiennymi unitami i ich bohaterami - tam się kupuje unit z dowódcą (imiennym) - Furion wczoraj mi napisał ,że dyskutują o tym - odpowiedź będzie za parę dni...
Proszę wszystkich graczy o skomentowanie progów punktowych. Najlepiej jakbyście mi dali info jakie wyniki konkretnie padały w czasie turnieju.
nie możesz ich werbować- DoW może istnieć tylko jako niezależna armia - czy imienne są dopuszczone się okaże - prawdopodobnie tak.. zwykłe cory są dobre - zaufaj mi (fasty po 55 pkt - czy cava po 19)Xier pisze:Cory nie takie mocne no chyba że te z imiennymi bohami? - są dopuszczone? Jeśli tak to mogę ich werbować do swojej armii jak to jest napisane np w kompozycji rare?
Furion pisze:tak.PiotrB pisze:i jeszcze jedno - imienne postacie z regimentów są traktowani na potrzeby jako championi?
Lidder pisze:Proszę wszystkich graczy o skomentowanie progów punktowych. Najlepiej jakbyście mi dali info jakie wyniki konkretnie padały w czasie turnieju.
No problem, po turnieju wszystko Ci napiszę. Progi są z Areny
Wisła Kraków.
To może całkiem przegiąć pałę i zagrać też Silesianowy Dawn Attack? To w sumie jak granie w Battleline tylko przy założeniu "a jak moja armia zadziała jeśli spier... sobie deployment?"Sevi pisze:SCENARIUSZE:
1. Battleline
2. Meeting Engagement (bez rezerw)
3. Blood & glory
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
Masochista Mi tam Blood & Glory nie przeszkadza. Jedyne co mi się nie podoba to Meeting Engagement. Nawet Dawn Attack jest lepszy.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator