*Ellyrianie mogliby się w końcu do czegoś przydać
*Nowy model smoka, bo obecny to porażka
*Mocniejsi Książęta na piechotę, fajnie byłoby samą armię na linii włóczni zrobić i taki Książe po środku

*Balisty!!!!!!!
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Eltharion pisze:Elfy z toporami to tak jak krasnoludy z mieczami (już czekam na nowy book do krasnali gdzie pojawia się krasnoludcy SM )
W realiach świata WFB elf z toporem i krasnolud z mieczem mieszczą się jak najbardziej. W D&D elfy mają po 1,40 wzrostu, w Earthdawnie wystają z nich kolce, u Pratchetta to krwiożerczy dandysi a w Starym Świecie polują na białe lwy z toporami w ręku. To nie jest brak klimatu tylko wam ten klimat nie odpowiada. A nie wystawiajcie sobie, nikomu nic do tego. Pewnie jest na świecie jakiś zagorzały Tolkienowiec co nie wystawia elfów na smokach.faj3r pisze: Fluffowo i klimatycznie WL to porażka. Mierzi mnie wystawianie Elfów z toporami.
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
gorzej że nie wszystkie pomysły są sensowneMuthare pisze:Mega fajne jest to ze koles wyjasnil dlaczego co zmienia, niezly game designer.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.