Pre Silesian 2800 Vanaheim Kraków 8.09.12
Re: Pre Silesian 2800 Vanaheim Kraków 8.09.12
Nie masochista tylko tak się hartuje komandosów Skoro (póki co) na Silesianie zapowiedziany jest Dawn Attack, to lepiej sobie potrenować walkę w niesprzyjających warunkach niż zagrać kolejny raz po prostu Battleline.
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
Oj panie, akurat tak wychodzi że w konkurencyjnym sklepie w Krakowie zagrałem kilka turniejów na open (co prawda na mniejsze punkty), w których zawsze i wszędzie grane były 3 scenariusze - battleline, dawn attack i meeting engagement. Dawn Attack nigdy nie był dla dwarfów tak karcący jak Meeting Engagement.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Się okaże czy takie dobre - jakiejś dużej siły przebicia to nie ma moim zdaniem, najgorszy jest smok, maszyny, bohowie armia ciekawa zobaczymy jak się z tym będzie grałoPiotrB pisze:nie możesz ich werbować- DoW może istnieć tylko jako niezależna armia - czy imienne są dopuszczone się okaże - prawdopodobnie tak.. zwykłe cory są dobre - zaufaj mi (fasty po 55 pkt - czy cava po 19)Xier pisze:Cory nie takie mocne no chyba że te z imiennymi bohami? - są dopuszczone? Jeśli tak to mogę ich werbować do swojej armii jak to jest napisane np w kompozycji rare?
nieregulaminowy podpis usunięty - administracja
Mi tam spodobali się strasznie pikinierzy. Horda mogąca bić z sześciu szeregów, z ASF i +1 do S w pierwszej rundzie kombatu z kawalerią brzmi naprawdę nieźle.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
-
- Mudżahedin
Może warto nie grać w ogóle zwykłej bitwy ale tylko scenariusze?
Hmm, myślę nad tym.
A co sądzi reszta graczy?
Aktualka w zapisach. Fluff na rezerwie
A co sądzi reszta graczy?
Aktualka w zapisach. Fluff na rezerwie
Wisła Kraków.
Też jestem za tym, nawet jeżeli scenariusze nie są sprawiedliwe dla niektórych armii. Ale chyba lepiej jest wiedzieć co nas czeka no nie?PiotrB pisze:przynajmniej nie będziemy w szoku na Silesianie....
To co wymieniamy piczkę na atak downów?
Wisła Kraków.
Bring it on!Sevi pisze:To co wymieniamy piczkę na atak downów?
Witamy w warzywniakuPiotrB pisze:Każdy mi mówi ,że moje Imperium nie nadaje się na open Cieszycie się?
Ostatnio zmieniony 28 sie 2012, o 07:59 przez Danrakh, łącznie zmieniany 1 raz.
Done. Gramy:
1. Down Attack
2. Meeting bez rezerw
3. B&G z liczeniem arenowym
Danrakh - wybierasz się na Silesiana?
1. Down Attack
2. Meeting bez rezerw
3. B&G z liczeniem arenowym
Danrakh - wybierasz się na Silesiana?
Wisła Kraków.
Trzymam kciuki
Kto się wybiera na 100% poza mną i PiotremB?
Panter?
Xier?
Kto się wybiera na 100% poza mną i PiotremB?
Panter?
Xier?
Wisła Kraków.
PSz też się napala na Silesiana, ale u niego podobnie jak u mnie real life może pokrzyżować plany.
Panter - dawaj chłopie dawaj, będzie ostra walka o dominację w stadzie (tfu, w klanach chciałem rzec)
Xier - TK czy gorsze krasnoludy?
P.S.
Chcesz powiedzieć Sevi, że z TL jedzie 2-3 osoby tylko?
Panter - dawaj chłopie dawaj, będzie ostra walka o dominację w stadzie (tfu, w klanach chciałem rzec)
Xier - TK czy gorsze krasnoludy?
P.S.
Chcesz powiedzieć Sevi, że z TL jedzie 2-3 osoby tylko?