Catafractus pisze:Piotr, a jaki masz pomysł na HE - St zablokują/odegną orły, na domiar złego mogą jeszcze łatwo pognębić np. shadowem.
Inny problem - spam tanich eteryków - wyszarżowuje takie coś z oddziału i trzyma czołg(i), demisie do u... śmierci i pół armii stoi zablokowane. Imp. jest fajne, ale na open w niektórych wariantach ma cholernie ciężko.
z He jest mega ciężko - żeby wygrać czy na open czy na Euro imperium potrzebuje szczęścia - orły nie są problemem- problemem są WL - żeby wybić klocek WL musisz zboostować Lightem swój oddział - inaczej nic z tego nie będzie...
Shadow jest problemem ale możesz zapolować na magów trzymanych przeważnie w łucznikach mając 2 herosów na pegazach a Pitka i jest losowa a czołg ma I3 więc na 50% ginie i ma tylko 24 cale -trzeba to kontrolować ...
Ja ostatnio grzecznie czekałem na HE w bezpiecznej odległości wybijając z dział orły a potem dałem zaszarżować sobie czołg a od boku wjechałem demisiami - z wózkiem dały radę...
Na eteryki mam 3 bronie w mobilnych herosach..
tylko wtedy gdy nie umiesz grać i masz pecha...Eldritch pisze:Lord mag dostanie snajperę i będziesz mógł sobie zanucić tak:
http://www.youtube.com/watch?v=oak0tSPz ... re=related
mam dwa lokale po drodze więc zobaczę co z tego wyjdzie ...